دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

آیت الله رئیسی: دبیرخانه‌ای برای آشنایی دانش‌آموزان با پیشرفت‌های کشور ایجاد شود

رئیس جمهور از وزیر آموزش و پرورش خواست که به منظور پیگیری «پویش مهر» در سراسر کشور دبیرخانه‌ای ایجاد شود تا زمینه آشنایی دانش‌آموزان با پیشرفت‌های کشور فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به گزارش‌های مرکز آمار ایران و بانک مرکزی از نرخ رشد اقتصادی قابل ملاحظه سه ماهه ابتدایی امسال، ضمن قدردانی از همه بخش‌هایی که در دستیابی به آن تلاش داشته‌اند، تاکید کرد: اگر چه افزایش نرخ رشد اقتصادی مهم است، اما مهم‌تر از آن حفظ، تداوم و ارتقای این روند است.

 

رئیس جمهور از همه دستگاه‌های اجرایی و مسئول خواست همه توان خود را برای اثرگذاری بهبود نرخ رشد اقتصادی بر وضعیت عمومی اقتصاد کشور و بهبود معیشت اقشار مختلف، به‌ویژه دهک‌های پایین به‌کار گیرند.

 

رئیسی در ادامه با اشاره به دیدارها و نشست‌های خود در نیویورک و نیز سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اظهار داشت: در مجمع عمومی سازمان ملل 2 پیشنهاد از سوی جمهوری اسلامی ایران درباره ایجاد ساز و کاری برای «حفظ احترام و جایگاه ادیان ابراهیمی» و نیز توجه و تمرکز بیشتر بر «صیانت و حمایت از نهاد خانواده» مطرح شد که پیگیری اجرایی شدن این پیشنهادات بر عهده دستگاه‌های فرهنگی و دیپلماسی به‌ویژه وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است.

 

در این جلسه کیومرث هاشمی دستور رئیس جمهور برای ساخت یک ورزشگاه مناسب در تهران را زمینه‌ساز افزایش نشاط جوانان دانست و از شروع مقدمات مطالعاتی و جایابی محل احداث این ورزشگاه خبر داد.

 

رئیسی در همین ارتباط از وزیر ورزش و جوانان و نیز معاون اجرایی رئیس جمهور خواست تا موضوع احداث ورزشگاه جدید در تهران برای رفع نیازهای ورزشی جوانان را با جدیت پیگیری کنند.

 

رئیس جمهور از وزیر آموزش و پرورش نیز خواست که به منظور پیگیری «پویش مهر» در سراسر کشور دبیرخانه‌ای ایجاد شود تا زمینه آشنایی دانش‌آموزان با پیشرفت‌های کشور فراهم شود.

 

در ابتدای این جلسه دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اعلام خبر تولید داروی «آلتپلاز» توسط دانشمندان جوان و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی گفت: در حال حاضر تنها سازنده این دارو آمریکاست، اما جوانان کشورمان موفق شدند به فرمول ساخت این دارو دست یابند و تولید این دارو در کشور شروع شده و در حال حاضر ایران دومین تولیدکننده این دارو در جهان است و با فراهم شدن توان تولید این دارو در کشور سالانه 10 میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی خواهیم داشت/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار