قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

خنثی‌سازی تلاش برای ترور زنجیره‌ای چند مولوی، قاضی و پاسدار

خنثی‌سازی تلاش برای ترور زنجیره‌ای چند مولوی، قاضی و پاسدار وزیر اطلاعات گفت: تلاش برای ترور زنجیره‌ای چند مولوی، قاضی و پاسدار در کشور خنثی‌ شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 28
کد خبر: ۲۰۶۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر. حجت الاسلام خطیب وزیر اطلاعات از خنثی سازی تلاش برای ترور زنجیره‌ای چند مولوی، قاضی و پاسدار در کشور خبر داد.

 

حجت الاسلام خطیب در جمع اعضای هیات‌های نظارت استانی سراسر کشور در مشهد با بیان اینکه دشمنان بدنبال ناامن کردن مرز‌های شرقی کشور هستند، افزود: دشمنان در بازه زمانی هشتم مهرماه تلاش داشتندتا چند مولوی، پاسدار، قاضی و... را در کشور ترور کنند و طرفین را مقصر این حادثه جلوه دهند وبه اختلافات قومی و مذهبی دامن بزنند.

 

وزیر اطلاعات تصریح کرد: دشمنان به‌دنبال ناامن کردن مرزهای شرقی کشور هستند و لازم است علمای شیعه، اهل سنت و مسئولان هوشیار باشند.

 

گفتنی است پیشتر وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای از خنثی‌سازی 30 انفجار همزمان در تهران و بازداشت 28 تروریست توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) خبرداده بود.

 

در این اطلاعیه آمده بود: سربازان گمنام امام زمان عج توطئه‌ی سَبُعانه‌ی انجام 30 انفجار تروریستیِ همزمان در مراکز پرجمعیت تهران را کشف، خنثی سازی و تمامی عوامل آن را دستگیر کردند. انفجارهای مورد بحث با هدف شکستن اقتدار امنیتی و ارائه‌ی تصویری بی‌ثبات از کشور، ایجاد یأس و هراس در جامعه و تحریک به بلوا و اعتراض، دقیقاً برای مقطع سالگرد اغتشاشات سال گذشته برنامه‌ریزی شده بودند.

 

یکی دیگر از اقدامات وزارت اطلاعات که در روزهای اخیر رسانه‌ای شده است کشف 400 بمب بود که تروریست‌ها قصد داشتند 40 عدد از آنها در هیئات مذهبی منفجر کنند. وزیر اطلاعات در این باره گفته بود: «در این مدت ما حدود 400 بمب جمع کردیم که بنا بوده بیش از 40 عدد از آن‌ها در ایام دهه محرم در هیأت‌ها منفجر شود.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار