نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

سرمربی استقلال به دادسرا احضار شد!

سرمربی استقلال با برگه احضاریه دادگاه مواجه شده و باید روند قانونی شکایت صورت گرفته از خودش را طی کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 30
کد خبر: ۲۰۶۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به فاصله چند ساعت پس از اینکه خبر آمد جواد نکونام با علی خطیر در جلسه‌ای مشترک که توسط علیرضا دبیر ترتیب داده بود، آشتی کرده است، خبر جدیدی از استقلال مطرح شد که نشان می‌دهد داستان‌ها و مشکلات جواد نکونام همچنان به قوت خودش باقی است و هر روز یک اتفاق جدید برای سرمربی آبی پوشان پایتخت رخ می دهد.

 

یکی از مدیران استقلالی که طی چند سال اخیر به واسطه رفاقت یا تقابل با برخی از بازیکنان استقلال خبرساز شده و البته توسط برخی از منتقدانش هم با اسم خاصی در رسانه‌ها مطرح می‌شود، به خاطر مصاحبه‌ای که جواد نکونام پیش از شروع فصل انجام داد و بحث‌هایی که پیرامون او مطرح کرد از سرمربی استقلال به دادسرا شکایت کرده و حالا نکونام باید با حضور در مراجع قانونی پاسخگوی سوالات شود. باید ببینیم پاسخ‌های سرمربی استقلال کار این پرونده را به کجا می‌کشاند و آیا از او وثیقه می‌خواهند یا اینکه داستان خیلی زودتر و راحت‌تر حل می‌شود؟

 

البته مدیران باشگاه استقلال مدعی‌اند این شکایت حتی اگر صحت هم داشته باشد ارتباطی به آنها نداشته و یک بحث حقیقی است چون شخص مورد نظر هیچ سمتی در باشگاه استقلال ندارد و فقط در نیمه دوم دهه ۸۰ شمسی برای مقطعی مشاور یکی از مدیران عامل باشگاه استقلال بوده است.

یکی از افراد نزدیک به جواد نکونام در گفتگو با خبرورزشی قضیه شکایت را تایید کرد و گفت برای سرمربی آبپوشان احضاریه ارسال شده است./ خبرورزشی

ارسال نظر