دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ترافیک سنگین در معابر مرکزی پایتخت امروز ۸ مهر ۱۴۰۲

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از ترافیک سنگین در محورهای مرکزی پایتخت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 30
کد خبر: ۲۰۶۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احسان مؤمنی گفت: با رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح امروز شنبه هشتم مهر ماه از سطح معابر بزرگراه‌های شهر تهران شاهد شروع ترافیک در مسیرهای غربی و شرقی به سمت مرکز شهر تهران و معابری پرتردد و دارای ترافیکی سنگین در سطح پایتخت بودیم.

 

وی افزود: بزرگراه علامه از دهکده، بزرگراه شهید زین‌الدین در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع) و در ادامه از سراج، بزرگراه بابایی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه یادگار امام (ره) در مسیر جنوب به شمال از گلاب، بزرگراه امام علی (ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشن‌دوست شاهد بار ترافیکی سنگین هستیم.

 

مؤمنی ادامه داد: بزرگراه شهید همت در مسیر غرب به شرق از جنت آباد که انتهای بار ترافیکی این بزرگراه هم اکنون پل شهید باکری است و همچنین ترافیک در بزرگراه شیخ فضل الله در مسیر غرب به شرق از جناح، شهید حکیم در مسیر غرب به شرق از شهید ستاری و در ادامه از اباذر، دارای ترافیک سنگین هستند.

 

وی گفت: بزرگراه شهید حاج قاسم‌سلیمانی در مسیر شرق به غرب از قبل از پل صیاد، بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از نوبنیاد، مسیر جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص از گل‌ها و در مسیر غرب به شرق آزادراه از چیتگر و آزادگان بار ترافیکی صبحگاهی را شاهد هستیم.

 

مؤمنی بیان داشت: خیابان آزادی در مسیر غرب به شرق از یادگار و جانبازان از میدان امام رضا (ع)، مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی هستند و داخل تونل توحید ترافیک منظم و در حال حرکت است.

 

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ همچنین گفت: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ به منظور اجرای طرح جناغی ها در معابر بزرگراهی حضور دارند تا از حرکت و تغییر مسیرهای ناگهانی خودروها جهت ورود به رمپ ها و خروجی بزرگراه‌ها خودداری کرده و با این کار نظم خاصی را به معابر شهری می‌دهند.

 

مؤمنی افزود: در بزرگراه نواب ۸ خط حرکتی وارد ۳ خط حرکتی تونل توحید می‌شوند که به همین دلیل ترافیک بزرگراه نواب سنگین است.

 

وی گفت: از ساعت ۷:۱۵ صبح ترافیک در محورهای مرکزی پایتخت سنگین شده است و همچنین از ساعت ۸:۳۰ صبح نیز ترافیک در ورودی‌های شهر تهران کم‌تر می‌شود.

 

مؤمنی بیان داشت: از امروز شنبه هشتم مهرماه ۱۴۰۲ طرح تشدید با عدم استفاده از کمربند ایمنی توسط راننده و سرنشین و استفاده از تلفن همراه از امروز در پایتخت اجرا می‌شود.

 

وی افزود: ممنوعیت تردد کامیونت‌ها از اول تا ۱۵ مهر از ساعت ۶ تا ۹ صبح است که اجازه تردد در سطح شهر را ندارند./ مهر

ارسال نظر