گروکشی صندوق بازنشستگی با حقوق فرهنگیان بازنشسته-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

گروکشی صندوق بازنشستگی با حقوق فرهنگیان بازنشسته

عضو ناظر مجلس در کمیته تدوین آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان، آخرین وضعیت اجرای این قانون را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 03
کد خبر: ۲۰۶۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد وحیدی عضو ناظر مجلس در کمیته تدوین آیین نامه داخلی با اشاره به آخرین وضعیت اجرای قانون رتبه بندی معلمان گفت: یکی از نگاه‌های ویژه‌ای که ما در انتخاب آقای صحرایی به عنوان وزیر آموزش و پرورش دنبال کردیم این بود که قانون رتبه‌بندی هم در فرآیند اجرا دچار تغییراتی شود و هم اینکه فرصتی فراهم شود تا کسانی که نسبت به رتبه خود معترض هستند، اعتراضات‌شان را در سامانه ثبت کنند و در نهایت پرداختی‌های آن‌ها متناسب با تغییراتی باشد که در احکام جدید اعمال می‌شود.

وی افزود: قول وزیر آموزش و پرورش این بود که تا پایان شهریور ماه علاوه بر رسیدگی به اعتراضات فرهنگیان نسبت به رتبه بندی‌های صورت گرفته، پرداختی‌ها در ردیف پرداختی‌های دولت قرار گیرد که متاسفانه این وعده آقای صحرایی به مهر ماه موکول شد. همچین ما مصّر بودیم که اختیاراتی به مدیران استانی داده شود تا هم بتوانند اصلاحاتی را در رابطه با اعتراضات فرهنگیان اعمال کنند و هم اینکه امکان صدور احکام جدید را داشته باشند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس عنوان کرد: یکی دیگر از مطالبات فرهنگیان اصلاح آیین نامه اجرایی رتبه بندی متناسب با قانون مصوب مجلس بود که کارگروهی در این رابطه از سوی وزیر برای این منظور ایجاد شده است.

وحیدی خاطرنشان کرد: در بحث فرآیند اجرای قانون رتبه بندی یک مسئله حائز اهمیت این بود که پرداختی رتبه بندی ارتباطی به موضوع فوق العاده ویژه معلمان ندارد. بر این اساس، چون میزان پرداختی‌های فوق العاده معلمان کمتر از مصوبه قانونی است، در صورتی که دولت در شورای حقوق و دستمزد مسئله فوق العاده ویژه کارکنان خود را به تصویب برساند، این اعتبارات نیز در کنار مبالغ مرتبط با قانون رتبه بندی به حقوق معلمان اضافه می‌شود. میانگین فوق‌العاده ویژه‌های پرداختی به معلمان هم‌اکنون بین ۲۱ تا ۲۳ درصد حقوق است که تا ۵۰ درصد نیز امکان افزایش وجود دارد.

وحیدی درباره پیگیری اعتراضات معلمان بازنشسته به نحوه اجرای قانون رتبه بندی عنوان کرد: در قانون به صراحت آمده است که رتبه بندی از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ به بعد انجام می‌شود. در عین حال وزارت آموزش و پرورش سهم صندوق بازنشستگی برای سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ را پرداخت کرده است، اما در ارتباط با ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۰ که سهم صندوق بازنشستگی پرداخت نشده بود، آموزش و پرورش اخیراً اقدام به پرداخت این سهم کرده، اما صندوق به دلیل اینکه سهم شاغلان پرداخت نشده، این موضوع را به صورت یک گروکشی نگه داشته و حکم بازنشستگان را با رتبه بندی تطبیق نداده است.

عضو ناظر مجلس در کمیته تدوین آیین نامه اجرایی رتبه بندی ادامه داد: با این وجود با توجه به جلسات متعددی که کمیسیون آموزش مجلس برای پیگیری حقوق فرهنگیان بازنشسته با وزیر داشت، آقای صحرایی در نهایت اعلام کرد که نامه وزارتخانه برای صدور احکام بازنشستگان به صندوق بازنشستگی ارسال شده که با تغییر مدیرعامل سازمان بازنشستگی امیدواریم هرچه زودتر احکام رتبه بندی برای بازنشستگان نیز صادر شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار