به گزارش راهبرد معاصر؛ وی گفت: ما حدود ۸ قانون را به تصویب رساندهایم. نظام رتبهبندی و قانون جهش تولید، اساس نامه سازمان فنی و حرفه ای، استخدام معلمین حق التدریسی و قانون رسیدگی به تخلفات در آزمونها و تعدادی دیگر را در کمیسیون آموزش به تصویب رساندهایم و ۶ قانون را نیز در صحن علنی مجلس در نوبت رسیدگی داریم.
وی درباره طرح رتبهبندی گفت: این اقدام بخشی از سند تحول بنیادین است و کمیسیون ما با همت فراوان بالاخره توانست این قانون را به تصویب برساند و اجرا کند. یک میلیون معلم بین ۳ تا ۷ میلیون افزایش حقوق داشتند و با پیگیریها که صورت گرفت این قانون که باعث افزایش کیفیت آموزش میشود به تصویب رسید. البته در اجرا اوایل به مشکلاتی بر خوردیم و امروز با افتخار میگوییم که این قانون به شکل کامل انجام شده است.
منادی ادامه داد: در این قانون دولت به خوبی پای کار آمد و بودجه آن را پرداخت کرد و تحولی در حقوق معلمان ایجاد شد و اکنون در نظام کارمندی کشور معلمین بهترین حقوق را نسبت به سایر کارمندان دولت میگیرند و جایکاه معلم آن قدر بالا است که باید اندازه رئیسجمهوری حقوق بگیرد.
وی ادامه داد: رتبهبندی نواقصی هم دارد به شکل صد در صدی درست نیست و پیگیر هستیم مشکلات را حل کنیم. البته آینده بسیار خوبی را برای رتبهبندی میبینیم.
وی گفت: امروز در تولید علم رتبه ۱۵ جهان را داریم و در مجله معتبر آمریکایی مطرح شده که ایران در ۳۰ سال گذشته به اندازه ۳۰۰ سال تولید علم داشته است و این موضوع برای کشور بسیار مهم است. امیدواریم بتوانیم روز به روز بر توسعه علمی کشور بیافزاییم. کمیسیون آموزش مجلس اکنون مصوباتی داشته که تا به حال در هیچ مجلسی وجود نداشته است.
منادی درباره همسانسازی حقوق بازنشستگان اظهار کرد: معلم بازنشسته حقوق بسیار پایینی دارد و باید حقوق درستی دریافت کند. از دولت خواهش میکنم برای همه بازنشستگان خصوصا معلمان بازنشسته شرایط بهتری را رقم بزند. ما در حال پیگیری موضوع همسانسازی حقوق معلمان بازنشسته هسستیم و به احتمال قوی مجلس و دولت به زودی افزایش حقوق بازنشستگان را انجام میدهند و در یک ماه آینده فکر میکنم اتفاقات خوبی در این زمینه شاهد باشیم.
وی درباره قانون جهش تولید دانشبنیان گفت: قانون بسیار خوبی بوده و ۲۰ ماده دارد و همه موانع را در تولید برداشته است و بهترین ماده آن اعتبار مالیاتی است و در این قانون حدود ۷۰ صندوق غیردولتی را برای شکوفایی مانند بانک دیدیم و سرمایه در گردش را ۳ هزار میلیارد افزایش دادیم.
وی گفت: ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان داریم و کارهایی در آن جا انجام میشود که محشر است.
منادی سفیدان گفت: بعضی از دانشگاهها کیفیت پایین داشتند و اینها را تجمیع کردیم. خروجی آمایش دانشگاهها تا به حال خروجی خوب و قابل قبولی بوده است.
وی درباره برنامه هفتم گفت: برنامه هفتم تعداد قابل توجهی از موارد حوزه آموزش را به خود تخصیص داده است. یکی افزایش سهم آموزش از بودجه عمومی به ۱۵ درصد است. برای مدارس ۳۵ درصد فوق العاده خدمتگزاری و ۵۰ درصد فوق العاده سرایداری را قرارداهایم که امیدواریم در صحن هم تصویب شود.
وی ادامه داد: برای تامین معلم آزمونی گرفتیم که ۲۸ هزار نفر را باید جذب میکردیم و ۱۸ هزار نفر جذب شدند و یازده هزار نفر باقی ماندهاند که درباره این عدم جذب، سازمان استخدامی کشور باید جوابگو باشد.
نماینده مجلس گفت: ۱۷ هزار معلم کم داریم و در این امر سازمان استخدامی باید پاسخگو باشد. نگاه درستی از آموزش و پروش در این سازمان وجود ندارد. از رئیسجمهوری تقاضا داریم کاری کنند تا معلمان خرید خدمت هم وارد سیستم شوند. اول مهر است و ما ۱۷ هزار معلم کم داریم و در این امر ۲ دستگاه کوتاهی کردند و باید پاسخگو باشند.
منادی ادامه داد: از سال ۹۰ تا به امروز ۱۵۰ هزار معلم نسبت به تعداد ۱۶ میلیون دانش آموز کم شدهاند. امیدواریم رئیسجمهوری برای این رفتارهای سازمان امور استخدامی کاری کنند و ما ممنون رئیسجمهوری هستیم.
وی در انتها گفت: در سازمان استخدامی برخوردهای غیرعلمی صورت میگیرد. ۱۷ هزار معلم کم داریم و این فاجعه است. امیدواریم یا رئیس این سازمان رویه خود را تغییر دهد و یا دولت کاری در این امر انجام دهد. / روزنو