پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

اعلام آمادگی ترامپ برای ریاست مجلس نمایندگان آمریکا

ترامپ اعلام کرد در صورتی که حزب جمهوری‌خواه نتواند بر سر نامزد دیگری به اجماع برسد، به طور موقت ریاست مجلس نمایندگان را بر عهده خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 06
کد خبر: ۲۰۷۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ در پی حمایت برخی از جمهوریخواهان از نامزدی او برای ریاست مجلس نمایندگان گفت: در صورت ضرورت حاضر است به طور موقت این سمت را بر عهده بگیرد.

 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا امروز جمعه اعلام کرد که در صورتی که حزب جمهوری خواه نتواند بر سر نامزد دیگری برای پست ریاست مجلس نمایندگان به اجماع برسد، به طور موقت، حاضر است که ریاست مجلس نمایندگان را بر عهده خواهد گرفت.

 

ترامپ در سخنانی به رسانه‌های آمریکایی گفت: «اگر از من بپرسند آیا حاضرم به خاطر حزب متبوع خود برای مدت کوتاهی این منصب را بر عهده بگیرم تا بر سر فردی به اجماع برسند، آری، این پست را قبول خواهم کرد.»

 

وی افزود: «این کار را نه اینکه از سر رغبت شخصی خود بپذیرم، بلکه اگر ضرورتی اقتضا کند و بر سر فردی به اجماع نرسند، خواهم پذیرفت.»

 

به گفته رئیس جمهور سابق آمریکا، او آماده است تا منصب سومین جایگاه قدرت در هیات حاکمه سیاسی آمریکا را برای مدت «۳۰، ۶۰ یا ۹۰ روز» تا زمانی که اعضای حزبش به توافق بلندمدت برسند، بر عهده بگیرد.

 

به نوشته اسپوتنیک، نکته قابل توجه این است که پیش از این هیچ فردی خارج از مجلس نمایندگان، منصب ریاست کنگره را بر عهده نداشته است، اما در قانون اساسی این کشور هیچ بندی در مخالفت با این سناریو را تصریح نکرده است.

 

پیش از این، چند تن از اعضای کنگره اعلام کرده بودند که مایلند ترامپ پس از برکناری کوین مک کارتی، این منصب را بر عهده بگیرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار