نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

مورایس:برد پرگل دلیل بر بازی ساده نبود

سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: کیفیت تیمی از نظر هجومی و دفاعی عالی بود و باعث افتخار است که چنین بازی‌ای از تیم خودم مشاهده کردم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 07
کد خبر: ۲۰۷۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژوزه مورایس،‌سرمربی تیم فوتبال سپاهان در نشست خبری پس از برتری تیمش برابر نفت آبادان اظهار کرد: بازی را خیلی خوب شروع کردیم و نیمه اول از همه نظر عالی بودیم، کیفیت تیمی از نظر هجومی و دفاعی عالی بود و باعث افتخار است که چنین بازی‌ای از تیم خودم مشاهده کردم.

وی افزود: از بازیکنان تعویضی تشکر می‌کنم. بیشتر آنها از مصدومیت برگشته بودند و آسان نبود که بعد از مصدومیت به بازی برسند. قطعا در آینده کمک بیشتری به ما خواهند کرد اما تا اینجا نیز کمک زیادی به ما کردند.

سرمربی سپاهان در خصوص عملکرد تیمش در نیمه دوم توضیح داد: نگرش من نسبت به این موضوع احترام به حریف است و همیشه باید بهترین خودمان را برای ارائه داشته باشیم. برخی بازیکنان تازه از مصدومیت برگشته بودند؛ بازیکنی که تازه وارد می‌شود باید بیشتر بدود اما در بازی‌های بعدی این انتظار را از آنها خواهیم داشت.

مورایس در ادامه با اشاره به حضور آل‌کثیر در ترکیب تصریح کرد: معمولا در مورد فرد در تیم صحبت نمی‌کنم و هر فردی سعی می‌کند کیفیت خود را در تیم نشان دهد. من تیمی فکر می‌کنم. آل‌کثیر ۲ گل زد و با تمرکز در تیم جای گرفت. همه برای من مهم هستند و برخی در شرایط خاص مهم‌تر هستند اما همه بازیکنان قطعا مهم هستند.

مورایس با بیان اینکه روی بازیکنان مصدوم نمی‌توانیم حساب کنیم، افزود: عادت ندارم غر بزنم و به دنبال راه حل مشکل می‌گردم؛ زندگی برای من اینطور تعریف شده است؛ هر روز سخت کار و تلاش می‌کنیم. مغانلو دچار مصدومیت شده و امیدوارم سریعتر برگردد.

او در پایان یادآور شد: از هواداران تشکر می‌کنم که مشتاقانه تیم را حمایت کردند و باعث خوشحالی ماست. بازی ساده‌ای نبود و برد پرگل دلیل بر بازی ساده نبود و بابت برد در این بازی خوشحالم./ایسنا

ارسال نظر