ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

وزیر دفاع آمریکا: کمک‌های امنیتی در راه اسرائیل است

وزیر دفاع آمریکا در اظهاراتی اعلام کرد که واشنگتن به حمایت از رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۵ - ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 09
کد خبر: ۲۰۷۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ذهن من پیش مردم اسرائیل و خانواده‌هایی است که عزیزان‌شان را به دلیل حملات حماس از دست داده‌اند. امروز در پاسخ به حملات حماس به اسرائیل و پیرو گفتگو‌های مفصل با رئیس‌جمهور بایدن، گام‌های مختلفی در راستای تقویت مواضع وزارت دفاع در منطقه برداشتم تا تلاش‌هایی در راستای بازداری منطقه‌ای انجام بگیرد.

وی ادامه داد: من گروه ضربت «یو اس‌اس جرالد آر. فورد» را به مدیترانه شرقی هدایت کردم. این گروه شامل ناو هواپیمابر یو اس‌اس جرالد آر. فورد، یو اس‌اس نورماندی، یو اس‌اس توماس هادنر، یو اس‌اس کارنی و یو اس‌اس روزولت می‌شود. من همچنین گام‌هایی در جهت تقویت گردان هوایی جنگنده‌های F-۳۵، F-۱۵، F-۱۶ و A-۱۰ در منطقه اتخاذ کردم.

آستین عنوان کرد: آمریکا در صورت لزوم برای تقویت بازدارندگی خود نیرو‌هایی را در سرتاسر جهان آماده دارد.

وزیر دفاع آمریکا گفت: ایالات متحده به‌طور سریع تجهیزات و منابعی از جمله مهمات برای نیرو‌های دفاعی اسرائیل ارسال می‌کند. اولین کمک‌های امنیتی امروز ارسال خواهند شد و طی روز‌های آتی به اسرائیل می‌رسند.
وی در انتها با تاکید مجدد بر حمایت از رژیم صهیونیستی، گفت: من به همراه تیم خود ارتباطات نزدیکی با همتایان اسرائیلی خواهیم داشت تا اطمینان حاصل کنیم که آن‌ها هرچه که می‌خواهند برای محافظت از مردم خود در قبال این حملات در اختیار داشته باشند.

صبح روز شنبه (۱۵ مهر)، حملات سنگین راکتی و موشکی مقاومت، شهرک‌های صهیونیست‌نشین مجاور نوار غزه را هدف قرار دادند و «محمد الضیف» فرمانده گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، از آغاز عملیات «طوفان‌الاقصی» خبر داد.

عملیات طوفان الاقصی پس از آن آغاز شد که مسجدالاقصی طی روز‌های گذشته با یورش‌های گسترده‌ی شهرک‌نشینان تندروی صهیونیست مواجه شد.

در پی این حمله، تاکنون حدود ۶۰۰ صهیونیست کشته و بیش‌از ۲۰۰۰ نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند. / ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار