شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

بیانیه سفارت ایران در وین در رابطه با تحولات فلسطین

سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین در رابطه با آخرین تحولات فلسطین بیانیه صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۸ - ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 09
کد خبر: ۲۰۷۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ متن این بیانیه به شرح زیر است: "ادعا‌های رژیم اسراییل و برخی از حامیان آن علیه ایران چیزی جز فرافکنی آشکار و تلاشی ناشیانه برای سرپوش گذاشتن بر جنایات گسترده بین المللی آن نیست.

۷۵ سال پیش، در بحبوحه قتل و تجاوز، یک رژیم جعلی آپارتاید حیات ننگین خود را با حمایت کامل به اصطلاح منادیان حقوق بشر در غرب آغاز کرد. هویت رژیم ساختگی اسرائیل از ابتدای ایجاد نامشروع آن با نسل کشی، نژادپرستی، جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و سابقه شوم داشتن سلاح‌های کشتار جمعی و زرادخانه‌های هسته‌ای همراه بوده است. این رژیم در تلاش است تا فعالیت‌های بی ثبات کننده، بدخواهانه و تروریستی خود را در منطقه پنهان کند. ده‌ها قطعنامه سازمان ملل متحد نقض سازمان یافته حقوق بین‌الملل و تداوم نقض آشکار حقوق بشر و حقوق بشردوستانه توسط رژیم اسرائیل را محکوم کرده است. این در حالی است که دولت‌های غربی و اروپایی به طور کامل از وحشیگری‌ها و جنایات جنگی روزانه اسرائیل حمایت می‌کنند، که در نتیجه این رژیم را گستاخ‌تر کرده تا به ارتکاب جنایات خود بدون مجازات ادامه دهد. بر این اساس، می‌توان نتیجه گرفت که غرب در ارتکاب چنین جنایات شنیع مشارکت و کمک می‌کند و بنابراین شریک آن جنایتکار با سوابق سیاهش است. همچنین نشان می‌دهد که حقوق بشر و حقوق بین الملل چیزی نیست جز ابزاری در جعبه ابزار سیاسی آن‌ها که از آن برای اهداف کوته بینانه خود سوء استفاده می‌کنند.

عملیات طوفان الاقصی اقدام مستقل خودجوش گروه‌های مقاومت و ملت فلسطین در دفاع از حقوق ذاتی خود بوده است. اقدامات فلسطین دفاع مشروع در برابر هفت دهه اشغال ظالمانه و جنایات وحشیانه رژیم نامشروع اسرائیل است. حمایت همه جانبه غرب و سکوت و انفعال جامعه جهانی برای فلسطینی‌ها چاره‌ای جز مقاومت و تکیه بر توان ذاتی خود برای پایان دادن به اشغالگری اسرائیل و جلوگیری از جنایات بین المللی بیشتر علیه فلسطینیان باقی نگذاشته است. ادامه هتک حرمت به مقدسات اسلامی و قبله اول مسلمانان توسط شهرک نشینان افراطی و نژادپرست در ماه‌های اخیر از یک سو و ادامه سیاست کشتار و جنایت و تجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین به ویژه زنان، کودکان و زندانیان از سوی دیگر، ریشه وضعیت کنونی هستند.

جمهوری اسلامی ایران بر حق ذاتی و قانونی فلسطینیان برای دفاع از خود در برابر وحشیگری‌ها و جنایات شنیع رژیم اسرائیل تاکید می‌کند. ما رژیم اشغالگر و حامیان آن را مسئول ادامه و تشدید خشونت و جنایات علیه فلسطینیان می‌دانیم. ادعا‌های رژیم اسراییل و برخی از حامیان آن علیه ایران چیزی جز فرافکنی آشکار و تلاشی ناشیانه برای سرپوش گذاشتن بر جنایات گسترده بین المللی آن نیست. ما از حامیان آن رژیم می‌خواهیم که در برابر خشونت‌های مستمر و روزانه رژیم اسرائیل علیه مردم بی‌گناه فلسطین موضع‌گیری صریح اتخاذ کرده و اقدامات قاطعی انجام دهند. " / ایسنا

ارسال نظر