قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

رمضان شریف: عملیات طوفان الاقصی پیش‌دستانه و بازدارنده بود

رمضان شریف: عملیات طوفان الاقصی پیش‌دستانه و بازدارنده بود رئیس ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: عملیات طوفان الاقصی، یک عملیات پیش دستانه تلقی می‌شود که برای متوقف کردنِ تداوم جنایات اسرائیل صورت گرفت و جبهه مقاومت برای جلوگیری از ادامه این جنایات، راهی جز طراحی و انجام این عملیات نداشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۸۸۸

به گزارش راهبرد معاص؛ جلسه ستاد انتفاضه و قدس امروز سه‌شنبه 18 مهرماه 1402 با حضور رمضان شریف رئیس ستاد انتفاضه و قدس، ناصر ابوشریف، نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در جمهوری اسلامی ایران و نمایندگان دستگاه‌ها و نهادهای عضو ستاد در محل دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.

رمضان شریف با بیان اینکه موضوع فلسطین برای مردم ایران موضوع تازه‌ای نیست و ملت ایران به طور مستمر حوادث سرزمین‌های اشغالی را پیگیری کرده و همواره حامی و پشتیبان ملت فلسطین بوده است، گفت: دشمن با تبلیغات رسانه‌ای تلاش می‌کند تا این عملیات را به خارج از سرزمین فلسطین و اراده مردم آن، مربوط کند.

وی تأکید کرد: اقدامات میدانی و عملیات طوفان الاقصی با اراده و تکیه بر توانمندی جوانان داخل فلسطین صورت گرفت ولی دشمن سعی دارد اینگونه القاء کند که این عملیات تنها به مردم فلسطین مربوط نبوده و توانمندی جوانان فلسطینی را کمرنگ جلوه دهد.

رمضان شریف خاطرنشان کرد: رخدادهای میدانی نشان می‌دهد که این عملیات، نتیجه اراده و خواست مردم فلسطین و متکی به توانمندی و تلاش جوانان فلسطینی است که در میدان حضور دارند و شهید می‌دهند و تا پای جان، برای آزادی سرزمین مادری خود، ایستاده‌اند.

رئیس ستاد انتفاضه و قدس افزود: ما این تلاش رسانه‌ای و تبلیغاتی دشمن را محکوم می‌کنیم، چرا که جوانان فلسطینی در مسیر مبارزه با رژیم صهیونیستی و آزادی قدس، به شدت توانمند و مصمم هستند.

رمضان شریف با اشاره به اینکه، نگاه نسل جدید و جوانان فلسطینی، با نسل‌های قبل تفاوت دارد، اظهار کرد: جوانان فلسطینی، برای آزادی سرزمین خود بسیار مصمم‌تر از پدران و مادران خود هستند و این عملیات، ناشی از طراحی، مبارزات و مجاهدت‌های خود آنان است. دشمن می‌خواهد اینگونه تلقی شود که هدایت، حمایت و اراده آن، از بیرون از سرزمین‌های اشغالی است و ما باید در این خصوص روشنگری کنیم.

وی گفت: نظام جمهوری اسلامی و ملت‌های اسلامی و آزادی‌خواهان جهان، همواره حامی مردم مظلوم فلسطین بوده و هستند، اما مبارزات میدانی، میان مردم فلسطین و اسرائیل است و هیچ شخصی نمی‌تواند آن را به خود نسبت دهد.

رئیس ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، خاطرنشان کرد: لازم است در تبلیغات، گفتمان‌ها و ادبیات خود، به این موضوع توجه کنیم و این واقعیت را بیان کنیم که این موفقیت‌ها، تنها حاصل راهبردها و تلاش‌های جبهه مقاومت است و خدا نیز به حرمت خون شهیدان، آن‌ها را یاری داده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار