ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

رایزنی امیرعبداللهیان با همتای سوری در دمشق

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با فیصل المقداد وزیر خارجه سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان که در مقصد سوم سفرش به منطقه در پی تحولات جاری در فلسطین و نوار غزه در دمشق حضور دارد با فیصل المقداد وزیر خارجه سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

حسین امیرعبداللهیان در دیدار با فیصل المقداد همتای سوری در دمشق گفت: امروز در دمشق هستیم برای ادامه مشورت‌ها با شما درباره تحولات منطقه و همکاری‌های دوجانبه.


وی با بیان اینکه مواضع سوریه در حمایت از مردم فلسطین را فراموش نمی‌کنیم، افزود: سوریه بعنوان یکی از کشورهای اصلی خط مقدم مقاومت رسالت انسانی اسلامی و عربی خود را در حمایت از مردم فلسطین انجام داده است.


وزیر امور خارجه پیش از این به عراق و لبنان سفر و با مقامات این کشورها درباره تحولات اخیر به گفت‌وگو پرداخت.


رئیس دستگاه دیپلماسی پیش از این در اظهاراتی طوفان الاقصی را عملیاتی صد در صد مقاومتی خوانده و ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه نسبت به وقوع فاجعه بزرگ انسانی در غزه هشدار داده بود.


وی همچنین در گفت‌وگو با همتایان خود در تعدادی از کشورهای اسلامی خواستار برگزاری نشست فوق العاده وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی شد و در لبنان هم برگزاری نشست فوق العاده سطح بالا درباره فلسطین را ضروری خواند.


آمادگی ایران برای ارسال مواد غذایی، دارو و آب آشامیدنی به غزه از دیگر مواردی بود که امیرعبداللهیان مطرح کرد.


این هشتمین سفر امیرعبداللهیان به دمشق پس از تصدی وزارت امور خارجه است. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه هشتم شهریور ماه سالجاری در رأس هیأتی به منظور دیدار و گفت‌‌وگو با مقامات عالیتربه سوریه و در هفتمین سفرش به دمشق سفر کرد./ فارس

ارسال نظر