تشریح تفاوت‌های مبانی کار رسانه‌ای میان جبهه انقلاب و جبهه دشمن-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

تشریح تفاوت‌های مبانی کار رسانه‌ای میان جبهه انقلاب و جبهه دشمن

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تفاوت‌های مبانی کار رسانه‌ای میان جبهه انقلاب و جبهه دشمن را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر ، سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اخیر خود با دانشجویان شرکت کننده در طرح رسانه‌ای نباء که به همت سازمان بسیج دانشجویی در اردوگاه سیدالشهداء آبعلی برگزار شد، مطالبی را پیرامون ماهیت کار رسانه‌ای و عرصه های عملیاتی آن مطرح کرد.

 

جلیلی در ابتدای سخنانش با اشاره به لزوم تفاوت در اصول کار رسانه‌ای میان انقلابیون و دشمنان خاطرنشان کرد: دشمنان موضوعات حق را می پوشانند و برخی موضوعات غلط را به دروغ بیان می‌کنند. آنها از جاذبه‌ها و ابزاری استفاده می کنند که شما از آن ابزار استفاده نمی کنید. آنها در موارد متعددی مطالب را تحریف می کنند اما شما میگویید نه؛ من تحریف نمیکنم؛ در واقع یک جنگ نابرابر رسانه ای شکل می گیرد. در چنین رویارویی اصل این است که یک جوان مومن انقلابی و متدین همه این کارها را میکند که حقیقتی را روشن کند و رضای خدا را بدست بیاورد و برای آخرت اندوخته ای جمع کند؛ چون معتقد است ابدیتی در پیش است.

 

وی در ادامه افزود: ما نگاهمان به هستی مبتنی بر یک حقیقتی است که معتقدیم بر اساس آن باورهایی که داریم و صراحت هایی که قرآن کریم دارد این هستی باطل نیست، بلکه هدفمند است؛ هدفمندی‌اش چیست؟ اینکه می‌خواهد به سمت حقیقت سیر کند و کمال انسان، جامعه و هر چیزی که مرتبط با آن می شود نظیر اقتصاد، سیاست و فرهنگ در این است که به حقیقت نزدیک بشود. اهمیت کار رسانه در آن است که مخاطب را در عرصه های مختلف به حقیقت نزدیک کند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با ذکر مثالی به توضیح بیشتر این تفاوت پرداخت و گفت: اینکه شهید مدرس می‌گوید سیاست ما عین دیانت ماست این ترجمانی از این آیه شریفه است که قُلْ إِنَّ صَلاتی وَ نُسُکی وَ مَحْیایَ وَ مَماتی لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمینَ. همه اینها یک آهنگ دارد؛ نماز و کارهای من باید یک آهنگ داشته باشد و آن آهنگ این است که شما را به کمال و به حقیقت نزدیک کند. آن موقع کار رسانه ای هم در همین راستاست و باید همان آهنگ را داشته باشد. اگر غیر از آن باشد ضرر دارد و مرا از حقیقت دور میکند. قرار نیست الان بروم نماز بخوانم و بعد بیایم در رسانه دروغ بنویسم و یا تهمت بزنم!

 

وی در بخش دیگری از سخنانش رسانه امروز را عرصه مجاهدت و عمل صالح خواند و تصریح کرد: امروز تمام تلاش جبهه مقابل این است که بر اساس همه ابزاری که در اختیار دارد مخاطب خودش را در سطح جهانی از حقیقت دور کند. برای جبهه رسانه ای غرب مهم نیست که حقیقت و حتی واقعیت چیست؛ بلکه مهم نحوه روایت است؛ تلاش او این است که روایت ها به گونه ای انجام شود که خواست، امیال و منافع او محقق شود.

 

عضو شورای راهبردی سیاست خارجی کشور اضافه کرد: جریان رسانه ای غربی اصالت را به چگونگی روایت میدهد نه حقیقت؛ آنها روایت صحیح از موضوعی را که به نفعشان نباشد تحمل نمی کنند و می خواهند دلخوشی های بیجا بر دلواپسی های صحیح غلبه رسانه ای پیدا کند. الکی خوش ها با روایت‌های غلط دلخوش می شوند.

 

جلیلی با توصیه دانشجویان به انجام عملیات های رسانه ای، اظهار داشت: امروز وقتی میگوییم خرمشهرهایی در پیش است که باید آزاد بشوند، باید فهمید خرمشهر اشغال شده در عرصه رسانه کجاست؟ این که حقایقی پوشانده بشود؛ این همان خرمشهر اشغال شده عرصه رسانه است.

 

وی افزود: هر میزان این روایت های غلط، میدان پیدا کنند تا موضوعات غلط به شکل مثبت روایت گردد و آن روایت نیز غلبه پیدا کند، یعنی یک خرمشهری در عرصه رسانه اشغال شده است و وظیفه کسانی که میخواهند در این عرصه کار انقلابی کنند آنست که این خرمشهر را آزاد کنند. افسران، سربازان و سردارانی نیاز داریم که در این عرصه مجاهدت کنند. این یک جبهه است که هر کس در حد وسع خود باید در آن حضور موثر داشته باشد و نقش ایفاء کند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در انتهای سخنانش خاطرنشان کرد: پس این را باید برای خود تعریف کنید که ما اینجا یک اردوی رسانه‌ای شرکت کردیم تا آماده عملیات شویم. سوال باید این باشد که قرار است بعد از آن چکار کنیم؟ کدام مطلب غلط و روایت های نا به‌جا بعنوان مطلب حق جا زده میشود تا آنها را تبیین کنیم؟ کدام مطلب حقی است که داره پوشانده میشود که ما آن را آشکار سازیم؟ان شاءالله این جلساتی که شما دارید بتواند گامی در این جهت و یک کار موفق در این زمینه باشد و هر یک از شما بتواند جایگاه شایسته خود را در این جبهه پیدا کند ونقش لازم را ایفاء نماید.

منبع : فارس

ارسال نظر