صدور رای پرونده شرکت رضایت خودرو طراوت نوین / متهم ردیف اول به اعدام محکوم شد اطلاعیه مهم پلیس در خصوص ماه مبارک رمضان صادر شد بارش برف در محور چالوس - کرج / تردد روان است بارش برف و باران در ۱۶ استان از امشب / ورود سامانه بارشی جدید حذف یارانه غذای دانشجویی صحت دارد؟ هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۲/۱۰؛ هشدار کولاک و بهمن در ۱۸ استان سردار رادان: رانندگان پرخطر در نوروز اجازه سفر ندارند یارانه غذای دانشجویی حذف شد؟ / توضیحات وزارت علوم موج جدید بارندگی‌ها از امروز شروع می‌شود بازگشایی زودهنگام جاده چالوس و تهران-شمال محیط‌زیست: وضعیت جسمانی «دلبر»، یوزپلنگ ماده ۱۴ ساله، خوب نیست رئیس سازمان هواشناسی کشور: ۱۵۰۰ پست سازمانی در هواشناسی بلاتصدی است اژه‌ای: نباید با ورود به جنبه‌های خصوصی زندگی سرمایه گذار، مانع تراشی ایجاد کنیم دمای تمامی ایستگاه‌های هواشناسی تهران به زیر صفر رسید درج نشان «قلب» برای اهداکنندگان عضو روی گواهینامه رانندگی

سرقت طلا و تلفن همراه از خانواده مرحوم مهرجویی

تازه‌ترین اطلاعات درباره قتل کارگردان مشهور سینما و همسرش که شب گذشته (شنبه ۲۲مهر) به قتل رسیدند نشان می‌دهد از آن‌ها، ۲ موبایل و مقداری طلا به سرقت رفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر. شنبه شب خبر به قتل رسیدن داریوش مهرجویی، کارگردان ایرانی و همسرش وحیده محمدی‌فر در ویلای شخصی‌اش در کرج، جامعه هنری را در شوک فرو برد. از همان ساعات اولیه گمانه زنی‌هایی درباره نحوه این قتل و شایعه «سَر بُری» منتشر شد که یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس این موضوع را رد کرد.

 

این منبع آگاه تاکید کرد که «داریوش مهرجویی با سه ضربه در گلو و ضربه‌ای به سر» و «همسرش با ضربه‌ای به شاهرگ» جان باخته است.

 

وی در خصوص سرقت از محل قتل نیز عنوان کرد: گفته می‌شود که همسر مهرجویی یکی دو النگو در دست داشته که در جسد وجود ندارد؛ همچنین دو گوشی موبایل نیز به سرقت رفته است.

 

یکی دیگر از گمانه‌زنی‌ها مربوط به پست اینستاگرامی چند شب پیش مرحوم «محمد‌ی‌فر» مبنی بر تهدید شدنش به قتل بود، که این منبع آگاه اعلام کرد هیچ شکایتی از طرف داریوش مهرجویی و همسرش در این باره ثبت نشده بود.

 

 سردار سعید منتظر المهدی سخنگوی فراجا نیز صبح امروز اعلام کرد: پلیس عاملان این اقدام وحشیانه را به زودی دستگیر و به دستگاه عدالت خواهد سپرد.

 

داریوش مهرجویی متولد سال ۱۳۱۸ و از کارگردان‌های معروف سینمای ایران است که ساخت فیلم‌هایی همچون هامون، دایره مینا، گاو، اجاره‌نشین‌ها، سارا، پری، لیلا، مهمان مامان و سنتوری را در کارنامه خود دارد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده