سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست

پرچم جمهوری آذربایجان در قره باغ به اهتزاز درآمد

رئیس جمهور جمهوری آذربایجان پرچم باکو را در شهر آغدره قره باغ بالا برد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، براساس گزارش رسانه های محلی جمهوری آذربایجان الهام علی اف، رئیس این کشور امروز یکشنبه پرچم جمهوری آذربایجان را در شهر آغدره واقع در قره باغ به اهتزاز درآورد.

 

تنها چند هفته پس از حمله برق‌آسای جمهوری آذربایجان برای کنترل منطقه مورد مناقشه قره‌باغ و برای اولین بار در سه دهه گذشته، جلسه استماع در خصوص این پرونده در دیوان بین‌المللی دادگستری تشکیل می‌شود. عملیات یک روزه جمهوری آذربایجان باعث مهاجرت دسته‌جمعی ارامنه ساکن این منطقه شد و اکثریت قریب به اتفاق ۱۲۰ هزار نفری که در این ناحیه زندگی می‌کردند، به ارمنستان گریختند.

 

ارمنستان از دیوان بین‌المللی دادگستری درخواست کرده است که به جمهوری آذربایجان دستور دهد «تمام پرسنل نظامی و انتظامی را از تمام مؤسسات غیرنظامی در قره‌باغ کوهستانی خارج کند».

 

باکو و ایروان هر کدام دیگری را به نقض یک معاهده سازمان ملل متحد یعنی «کنوانسیون بین‌المللی محو همه اشکال تبعیض نژادی» (ICERD) متهم می‌کنند. پس از عملیات نظامی در ماه سپتامبر، ارمنستان جمهوری آذربایجان را به انجام «پاکسازی قومی» برای تخلیه قره‌باغ کوهستانی از جمعیت ارمنی متهم کرد. این در حالی است که باکو قویاً این ادعا را رد می‌کند و آشکارا از ساکنان ارمنی این سرزمین خواسته است که بمانند و «بار دیگر» در آذربایجان ادغام شوند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر