درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

معاون رئیس‌جمهور: جنایات صهیونیست‌ها با سکوت کشورهای اسلامی بیشتر می‌شود

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: اگر کشورهای اسلامی ساکت باشند ممکن است خطراتی بیشتری برای مردم فلسطین به وجود بیایید و رژیم صهیونیستی جنایات بیشتری مرتکب شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 20
کد خبر: ۲۰۹۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد دهقان معاون حقوقی رئیس جمهور، در واکنش به جنایت صهیونیست‌ها در بمباران یکی از بیمارستان‌های غزه گفت: اسرائیل در حال آزمایش کشورهای اسلامی است؛ برنامه رژیم صهیونیستی این بود که وارد غزه شود و آن را با خاک یکسان کند به همین دلیل آن را بمباران کرد تا با نیروی زمینی وارد غزه شود که تحرکات جمهوری اسلامی ایران و موضع‌گیری‌های جبهه مقاومت تاکنون مانع حماقت رژیم صهیونیستی شده است.

 

وی افزود: رژیم صهیونیستی این جنایات را (مخصوصا بمباران بیمارستان در غزه) همچون آزمایش جدیدی انجام داد تا ببیند کشورهای اسلامی چه موضعی در این باره اتخاذ می‌کنند؛ اگر کشورهای اسلامی همچنان ساکت باشند و شاهد تحرک جبهه مقاومت نباشیم ممکن است خطراتی به وجود بیایید و رژیم صهیونیستی جنایات بیشتری مرتکب شود.

 

دهقان تصریح کرد: برنامه رژیم صهیونیستی این بوده است تا به وسیله کوچاندن اجباری با جنایات بیشتر وارد غزه شود و به زعم خودش موضوع فلسطین و حماس را حل کند در حالی که این اقدام جنایات بیشتری است و امکان دارد رژیم صهیونیستی نیز این حماقت را مرتکب شود.

 

وی تاکید کرد: جبهه مقاومت و کشورهای اسلامی نیز باید اقدام عملی انجام دهند. همانطور که گفته شده است از بیانیه دیگر کاری ساخته نیست، جبهه مقاومت باید اقدام عملی انجام دهد و اسرائیل را وادار کند تا از کشتن مردمی بی‌دفاع، زنان و کودکان دست بردارند.

 

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: این جنگ هیچ دستاوردی برای رژیم صهیونیستی نداشته است، چرا که نتوانسته‌اند ضربه‌ای که مدنظرشان بود را به حماس وارد کنند؛ رزمندگان حماس در حال نبرد با دشمن هستند و کار نظامی انجام می‌دهند ولی رژیم صهیونیستی هیچ هنری جز انجام جنایت و از بین بردن زنان و کودکان از خودش نشان نداده است.

 

وی اظهار داشت: صهیونیست‌ها یک شهر را تخریب کرده‌اند ول هیچ عملیات نظامی نتوانسته‌اند انجام دهند. این جنایتکاران حتما باید مجازات شوند.

 

جنایت صهیونیست در غزه همچنان ادامه دارد، در همین راستا در ماجرایی تلخ شامگاه سه شنبه منابع خبری فلسطینی از فاجعه در بیمارستان المعمدانی غزه خبر دادند. اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت تشکیلات خودگردان فلسطین نیز خبر داد که در جریان بمباران این بیمارستان توسط جنگنده‌های صهیونیستی بیش از 1000 نفر به شهادت رسیده و یا زخمی شده اند.

 

جنایت رژیم صهیونیستی در غزه در حالی است که یک رورز بعد از بمباران بیمارستان المعمدانی بایدن رئیس جمهور آمریکا وارد سرزمین های اشغالی شد تا به گفته خود به مردم جهان نشان دهد که در کنار اسرائیل می ایستد.

 

منابع آگاه در منطقه نیز پیشتر اعلام کرده بودند حمایت های مختلف آمریکا از رژیم صهیونیستی آغاز شده که در یک مورد بارگیری بمب های سنگرشکن GBU از پایگاه های مختلف به مقصد سرزمین های اشغالی انجام شده است. این بمب های قدرتمند توانایی انفجار پس از نفوذ به سطوح سخت و قدرتمند را دارد که امکان تخریب بالایی دارند. حضور وزیر دفاع آمریکا و وزیر خارجه آمریکا نیز پیش از سفر بایدن نقش آفرینی جدی آمریکایی ها در این جنایت را روشن می کند./ فارس

ارسال نظر