یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

پکن: برای توقف درگیری‌ها در فلسطین با روسیه همکاری می‌کنیم

پکن: برای توقف درگیری‌ها در فلسطین با روسیه همکاری می‌کنیم نماینده ویژه دولت چین در امور منطقه غرب آسیا ضمن اعلام آمادگی پکن برای کمک به از سرگیری مذاکرات سازش بین تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی، گفت که چین با روسیه در این زمینه همکاری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 20
کد خبر: ۲۰۹۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ژای جون» نماینده ویژه دولت چین در امور منطقه غرب آسیا گفت که پکن آماده است تا برای کاهش تنش سریع اوضاع در فلسطین اشغالی، با روسیه همکاری کند.

 

ژای شامگاه پنجشنبه طی دیدار با «میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه در دوحه، پایتخت قطر، همچنین آمادگی پکن برای کمک به از سرگیری مذاکرات سازش بین تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم موقت صهیونیستی را اعلام کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «چین آماده است تا تعامل و هماهنگی با روسیه را برای حصول سریع تنش‌زدایی و ایفای نقش مثبت در ازسرگیری مذاکرات صلح فلسطین و اسرائیل و اجرای راهکار دو دولتی حفظ کند».

 

این دیپلمات چینی تصریح کرد که پکن از تعداد بالای تلفات غیرنظامیان در نوار غزه و همچنین وخامت سریع وضعیت بشردوستانه در فلسطین نگران و ناراحت است.

 

طبق این گزارش، ژای تاکید کرد که جمهوری خلق چین با تمام اقداماتی که به مردم غیرنظامی در نوار غزه آسیب می‌رساند، مخالف بوده و آن محکوم می‌کند.

 

به نوشته اسپوتنیک، وی با بیان اینکه روسیه و چین در مورد مسئله فلسطین موضع یکسانی دارند، افزود: «دلیل اصلی درگیری فلسطین و اسرائیل این است که حقوق مشروع مردم فلسطین حفظ نشده است».

 

پیش از این نیز «وانگ یی» وزیر خارجه چین با درخواست از همه طرف‌های درگیر در فلسطین اشغالی برای خویشتن‌داری و جلوگیری از درگیری‌های بیشتر، علت تکرار درگیری‌ها را نبود عدالت برای مردم فلسطین توصیف کرده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار