دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

معاون رئیس جمهور با وزیر محیط زیست عربستان دیدار کرد

رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست در دیدار با وزیر محیط زیست عربستان با اشاره به چالش‌های محیط‌ زیستی که تمام جهان را تحت‌تأثیر قرار داده است،گفت: ما در زمینه‌های مختلف محیط زیستی می‌توانیم با هم مشارکت داشته باشیم به‌ویژه آنچه که ماحصل تغییرات اقلیمی است، می‌تواند 2 کشور را به یکدیگر نزدیک‌ کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در گفت‌وگو با وزیر محیط زیست عربستان ضمن محکوم‌کردن جنایات رژیم جعلی صهیونیستی در بیمارستان المعمدانی غزه اظهار کرد: ما با وجود تحریم‌های ظالمانه‌ای که برخی کشورها به ما تحمیل کردند، شاهد رشد فناوری‌های علمی مناسبی در کشور هستیم به‌نحوی‌که آوازه این فناوری‌ها به کشورهای دیگر نیز رسیده است.

 

وی افزود: فناوری‌های نوین موجب شده که ما بتوانیم شاخص‌های مختلف محیط زیستی را در کشور به بهترین نحو ارتقا دهیم در این راستا بیش از ۲۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان توسط جوان‌های مملکت در زمینه‌های مختلف ایجاد شده و ظرفیت مناسبی برای توسعه روابط فی‌مابین است.

 

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ادامه داد: ما در زمینه‌های مختلف محیط زیستی می‌توانیم با هم مشارکت داشته باشیم به‌ویژه آنچه که ماحصل تغییرات اقلیمی است خیلی می‌تواند ما را به یکدیگر نزدیک‌تر کند.

 

وی افزود: ما در یک بازه زمانی یک‌ساله دو نشست منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه مسائل محیط زیستی به‌ویژه گرد و غبار برگزار کردیم. از این نشست‌ها استقبال خوبی از سوی کشورهای منطقه و مجامع بین‌المللی به عمل آمد. بسیاری از کشورها در این اجلاس بین‌المللی شرکت کردند و بیانیه بسیار خوبی نیز صادر شد. نقش اصلی در اجرایی‌شدن مصوبات این اجلاس‌ها را ارتباط با کشورهای همسایه می‌تواند داشته باشد.

 

سلاجقه ادامه داد: از جمله مصوبات این بیانیه می‌توان به ایجاد سازمان منطقه‌ای محیط‌زیست، صندوق منطقه‌ای محیط‌زیست و کنوانسیون مقابله با توفان‌های گردوغبار در سازمان ملل اشاره کرد که به همکاری شما نیاز دارد. باتوجه‌ به تجارب ارزنده‌ای که در دو کشور وجود دارد همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های قدیمی و متعدد، استادان و اندیشمندان بزرگی در این زمینه داریم و می‌توانیم با مشارکت هم نسبت به حل این مشکل منطقه‌ای اقدام کنیم.

 

وی افزود: ما در زمینه دریای خلیج‌فارس تمایل داریم کنوانسیون رامپی و کنوانسیون کویت در کنار هم قرار گیرد و همین‌جا درخواست دارم که با تلاش‌های یکدیگر این کنوانسیون را فعال کنیم. دریای خلیج‌فارس به دلیل عبور کشتی‌های نفتکش فراوان و لوله‌های انتقال مایعات شدیداً دستخوش آلودگی قرار گرفته است. ایستگاه‌های اصلی و حساس این منطقه اعم از آبزیان و منابع آبی تحت‌تأثیر این آلودگی‌ها قرار گرفته‌اند.

 

سلاجقه تصریح کرد: خوشبختانه ما باتوجه‌به شرایط اقلیمی تجارب بسیار ارزنده‌ای داریم که مطمئناً در کشور شما نیز وجود دارد؛ در این زمینه‌ها نیز با استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان در کنار هم قرار گیریم و از در همین‌جا پیشنهاد شما در زمینه ایجاد کارگروه می‌پذیرم.

 

وی در پایان تأکید کرد: مسائل محیط زیستی شدت بسیار فزاینده‌ای گرفته است و می‌طلبد که این گفت‌وگوها در زمینه محیط‌زیست هرچه زودتر معضلات منطقه را رفع کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار