عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است / زمان در حال اتمام است مقام آمریکایی: نتیجه مذاکرات با ایران دلگرم‌کننده بود بقایی: مذاکرات دشوار، اما مفید بود/ زمان و مکان دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها اعلام خواهد شد کاخ سفید: مذاکرات با ایران وارد جزئیات بیشتری شده است پایان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در عمان طالبان، شطرنج را حرام اعلام کرد بقایی: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک برای اطمینان از «ماهیت صلح‌آمیز» برنامه هسته‌ای خود ادامه دهد اعلام وفاداری شیوخ و قبایل صعده با رهبر انصارالله یمن ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد

سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در نوار غزه شد

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل با بیان اینکه وضعیت غزه به دلیل کمبود آب، برق، دارو و غذا رو به فاجعه است، گفت که ممانعت تل‌آویو از ورود کمک‌های بشردوستانه نقض قوانین بین‌المللی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل بامداد سه‌شنبه گفت: «ممانعت اسرائیل از دسترسی غیرنظامیان غزه به کالاها و خدمات ناقض قوانین بین‌المللی است».

 

وی درباره حملات وحشیانه رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه اظهار داشت: «اسرائیل باید از استفاده از سلاح‌های انفجاری با اثرات گسترده در مناطق مسکونی اجتناب کند».

 

این مقام سازمان ملل با بیان اینکه ما خواستار آتش بس گسترده انسانی در غزه هستیم، افزود: «وضعیت غزه به دلیل کمبود آب، برق، دارو و غذا رو به فاجعه است».

 

از سوی دیگر، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که کمتر از ۴۸ ساعت فرصت دارند تا تمام ژنراتورهای برق در بیمارستان‌های این منطقه متوقف شوند.

 

به نوشته وبگاه «الجزیره»، این وزارتخانه توضیح داد: «امروز ما فقط برای نجات جان مجروحانی کار می‌کنیم که می‌توان آنها را نجات داد. ما از سازوکار استفاده شده برای رساندن کمک‌های بشردوستانه و پزشکی ابراز تاسف می‌کنیم».

 

بعد از اجرای عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در تاریخ هفتم اکتبر که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری به بیش از ۵ هزار شهید و حدود ۱۵ هزار مجروح رسیده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار