تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

وزیر صمت: نیازمند همراهی همه بخش‌ها برای توسعه و اصلاح صنعت خودرو هستیم

وزیر صمت: نیازمند همراهی همه بخش‌ها برای توسعه و اصلاح صنعت خودرو هستیم وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: معتقدم همراهی همه بخش‌ها برای توسعه و اصلاح صنعت خودرو ضروری است و وزارت صمت این حرکت را به صورت تخصصی شروع کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 02
کد خبر: ۲۱۰۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  رضا رحمانی در جلسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان مطلب فوق در خصوص رفتن برخی شرکت‌های خارجی از کشور به دنبال اعمال تحریم‌های جدید، افزود: مراحل حقوقی ترک شرکت‌های خارجی در حال پیگیری است و من معتقدم که در شرایط بدون تحریم نحوه همکاری با شرکت‌هایی که در این شرایط تحریمی ایران را ترک کرده اند، باید متفاوت باشد.

 

او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه های خود برای اصلاح و ساماندهی صنعت خودرو، گفت: برای صنعت خودرو برنامه های خوبی داریم اما نیازمند همراهی همه بخش ها برای توسعه و اصلاح این صنعت هستیم.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین پس از پایان جلسه در جمع خبرنگاران این جلسه را جلسه ای خوب ارزیابی کرد و گفت: بحث کیفیت خودرو، معادن و قراردادهای مشترک تولید خودرو در این جلسه مطرح شد.

 

رحمانی در خصوص موضوع واردات ذرت آلوده به کشور که این روزها مطرح شده است نیز افزود: در موقع ثبت شفارش، تشخیص آلوده بودن محصول ثبت سفارش شده غیر ممکن است، اما پس از ثبت سفارش مراحل کنترل کیفیت و نظارت توسط سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و وزارت جهاد کشاورزی انجام خواهد شد و مطمئناً مواردی از این دست پیگیری و بررسی می شود و تمهیدات لازم برای آن اندیشیده شده است.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار