افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در مهر ۱۴۰۵ / جدول لیست جدید منتشر شد قیمت طلا امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار قیمت سکه امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار عرضه اولیه فپردیس ۱۵ مهر ۱۴۰۵ | قیمت، سهمیه و نحوه خرید آغاز فروش متری مسکن در تهران از چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵/ شرایط ثبت نام و جزییات نحوه بستن غیرحضوری حساب بانکی مازاد با سامانه حسام؛ بدون مراجعه به بانک مرحله جدید فروش سایپا مهر ۱۴۰۵؛ جزییات پیش‌فروش و فروش فوق‌العاده ۴ محصول زمان واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد + جزییات جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ فروش سایپا مهر ۱۴۰۵ آغاز شد؛ قیمت ۴ خودرو و شرایط ثبت‌نام قیمت دلار، یورو امروز ۱۳ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۱۳ مهر ۱۴۰۵/ مثقال طلا ۱۱۵ میلیون تومان قیمت خورد قیمت سکه ۱۳ مهر ۱۴۰۵/ ربع‌سکه در کانال ۷۶ میلیون تومان ایستاد

وزیر صمت: نیازمند همراهی همه بخش‌ها برای توسعه و اصلاح صنعت خودرو هستیم

وزیر صمت: نیازمند همراهی همه بخش‌ها برای توسعه و اصلاح صنعت خودرو هستیم وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: معتقدم همراهی همه بخش‌ها برای توسعه و اصلاح صنعت خودرو ضروری است و وزارت صمت این حرکت را به صورت تخصصی شروع کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 02
کد خبر: ۲۱۰۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  رضا رحمانی در جلسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان مطلب فوق در خصوص رفتن برخی شرکت‌های خارجی از کشور به دنبال اعمال تحریم‌های جدید، افزود: مراحل حقوقی ترک شرکت‌های خارجی در حال پیگیری است و من معتقدم که در شرایط بدون تحریم نحوه همکاری با شرکت‌هایی که در این شرایط تحریمی ایران را ترک کرده اند، باید متفاوت باشد.

 

او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه های خود برای اصلاح و ساماندهی صنعت خودرو، گفت: برای صنعت خودرو برنامه های خوبی داریم اما نیازمند همراهی همه بخش ها برای توسعه و اصلاح این صنعت هستیم.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین پس از پایان جلسه در جمع خبرنگاران این جلسه را جلسه ای خوب ارزیابی کرد و گفت: بحث کیفیت خودرو، معادن و قراردادهای مشترک تولید خودرو در این جلسه مطرح شد.

 

رحمانی در خصوص موضوع واردات ذرت آلوده به کشور که این روزها مطرح شده است نیز افزود: در موقع ثبت شفارش، تشخیص آلوده بودن محصول ثبت سفارش شده غیر ممکن است، اما پس از ثبت سفارش مراحل کنترل کیفیت و نظارت توسط سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و وزارت جهاد کشاورزی انجام خواهد شد و مطمئناً مواردی از این دست پیگیری و بررسی می شود و تمهیدات لازم برای آن اندیشیده شده است.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار