تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

لندن: آتش‌بس فقط به حماس کمک می‌کند

لندن: آتش‌بس فقط به حماس کمک می‌کند سخنگوی نخست‌وزیر انگلیس گفت لندن وقفه بشردوستانه درگیری در غزه را برای تسهیل ارسال کمک به این منطقه بررسی می‌کند، اما خواهان آتش‌بس کلی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس چهارشنبه (۲۵ اکتبر، سوم آبان) گفت بریتانیا وقفه بشردوستانه درگیری در غزه برای تسهیل ارسال کمک به این منطقه را بررسی می‌کند، اما خواهان آتش‌بس کلی نیست، زیرا به ادعای او، «تن‌ها به نفع حماس» خواهد بود.

به نوشته «رویترز»، وی گفت: وقفه‌های بشردوستانه که موقتی و دامنه آن محدود است، می‌تواند ابزار عملیاتی باشد و این چیزی است که می‌توانیم در نظر بگیریم و درباره آن گفتگو کرده‌ایم.

او همچنین به اظهارات «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل که به اشغالگری رژیم صهیونیستی اشاره کرده بود، واکنش نشان داد و گفت دولت انگلیس با این اظهارات موافق نیست. وی بدون کلمه‌ای اشاره به قتل‌عام فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی، در اشاره به عملیات طوفان الاقصیِ نیرو‌های مقاومت فلسطین گفت: «به وضوح می‌گوییم هیچ توجیهی برای حمله تروریستی وحشیانه حماس وجود ندارد و نمی‌تواند وجود داشته باشد».

دبیرکل سازمان ملل متحد سه‌شنبه خواستار توجه به زمینه‌هایی شد که باعث عملیات هفتم اکتبر نیرو‌های مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی شد. او گفت: «این حمله در خلاً اتفاق نیفتاد... و مردم فلسطین ۵۶ سال تحت اشغال خفه‌کننده قرار داشته‌اند».

رویترز به نقل از دیپلمات‌ها گزارش داده شورای امنیت سازمان ملل در نشست امروز خود پیشنهاد‌های آمریکا و روسیه درباره درگیری‌ها را به رای می‌گذارد.

طبق این گزارش، هر دو کشور به دنبال قطعنامه‌های شورای امنیت برای رفع کمبود مواد غذایی، آب، تجهیزات پزشکی و برق در غزه هستند، اما ایالات متحده خواستار وقفه برای ورود کمک‌ها به غزه شده، در حالی که روسیه خواستار آتش‌بس بشردوستانه است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار