یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست آمریکا تحریم‌های مرتبط با کره شمالی اعمال کرد رایزنی گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران نتانیاهو: با اداره غزه توسط آمریکا موافقم رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی علیه هند وضع کرد رایزنی تهران-باکو درباره رویداد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کمالوندی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند علی‌اف: قانون اساسی ارمنستان توافق با ایروان را معطل کرده است فرماندار تگزاس: چین، روسیه، کره شمالی و ایران حق خرید زمین در این ایالت را ندارند رسانه عبری: ترکیه پهلو گرفتن کشتی‌های اسرائیلی در بنادر خود را ممنوع کرد رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند

کربی عملیات زمینی اسرائیل در نوار غزه را تائید کرد

هماهنگ کننده شورای راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا می‌گوید که ارتش رژیم صهیونیستی عملیاتهایی را در نوار غزه انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «جان کربی» هماهنگ کننده و سخنگوی شورای راهبردی امنیت ملی آمریکا می‌گوید که اسرائیل حملاتی را در نواز غزه انجام داده و تلاش دارد نیروهای حماس را هدف قرار دهد.

 

براساس گزارش منابع آمریکایی، کربی با اشاره به گفت‌وگوهای مقامات آمریکایی با مقانات تل آویو در این زمینه گفته: من وارد جزئیات گفتگوهایمان با اسرائیل نمی‌شوم اما ما دیدگاههای خود را درباره اینکه جنگ شهری چگونه است با اسرائیل به اشتراک گذاشته‌ایم.

 

کربی همچنین گفته که مقامات اسرائیلی از ارائه دیدگاه‌های ما و درس‌هایی که در عراق و افغانستان آموختیم قدردانی کرده‌اند.

 

پیش از این برخی منابع از اعزام برخی ژنرالهای نظامی آمریکا که در عملیاتهای نظامی آمریکا در عراق به ویژه در جنگ فلوجه داشتند به سرزمینهای اشغالی خبر داده بودند.

 

کربی در ادامه با اشاره به شهروندان آمریکایی ساکن نوار غزه نیز گفت: بسیاری از آمریکایی‌ها در نوار غزه به جنوب غزه نقل مکان کرده‌اند و در انتظار خروج هستند، و ما فرض می‌کنیم که همه آنها می‌خواهند آنجا را ترک کنند.

 

جان کربی همچنین تاکید کرد که واشنگتن با مقامات اسرائیلی دائما در تماس است اما این روند مختص ارتش اسرائیل است که تصمیم می‌گیرد چه کاری انجام دهد./ فارس

ارسال نظر