سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

آنکارا: توهین مقامات اسرائیلی به اردوغان را پاسخ خواهیم داد

آنکارا: توهین مقامات اسرائیلی به اردوغان را پاسخ خواهیم داد وزارت خارجه ترکیه با انتشار بیانیه‌ای اتهامات و اظهارات مسئولان رژیم صهیونیستی علیه «رجب طیب اردوغان» را محکوم و تاکید کرد: تهمت و توهینِ مقامات اسرائیلی به رئیس‌جمهور کشورمان را به همین شیوه به آن‌ها بازمی‌گردانیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر. وزارت خارجه ترکیه صبح امروز، یکشنبه ۲۹ اکتبر در بیانیه‌ای به اظهارات برخی مقامات اسرائیلی علیه ترکیه و «رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور این کشور پاسخ داد.

 

طبق گزارش خبرگزاری «آناتولی»، وزارت امور خارجه ترکیه در این خصوص گفت: تهمت‌ها و ادعاهای برخی مقامات اسرائیلی [علیه اردوغان] را که بی‌اساس می‌دانیم و قاطعانه رد می‌کنیم.

 

وزارت خارجه ترکیه تاکید کرد: «برخی از مقامات اسرائیلی که طاقت شنیدن حقایق را ندارند، با تحریف و تهمت به دنبال تغییر دستورکارها، به امید سرپوش گذاشتن بر کشتار بی‌رحمانه غیرنظامیان فلسطینی در غزه هستند؛ اما این اقدامات تبعاتی خواهد داشت».

 

در ادامه این بیانیه آمده است: هدف قراردادن سازمان ملل، «آنتونیو گوترش»، دبیرکل آن و رئیس جمهور اردوغان توسط مقامات اسرائیلی که در مقابل چشمان تمام جهان مرتکب جنایت علیه بشریت شدند و حتی تحمل انتقاد را ندارند، گواه روشنی است بر عجزی که در آن گیر افتاده‌اند.

 

آنکارا در بخش دیگری از این بیانیه هشدار داد: ما اتهام یهودی ستیزی، تهمت و توهینِ مقامات اسرائیلی به رئیس‌جمهور و کشورمان را به همین شیوه به آن‌ها بازمی‌گردانیم.

 

«گیلعاد اردان» سفیر تل آویو در سازمان ملل به سخنان روز گذشته اردوغان واکنش نشان داده و در گفت‌وگو با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گفت: «اردوغان امروز تلاش کرد تا وجهه خود را بهبود ببخشد؛ اما همچنان ضد یهودی باقی ماند و عقرب، همیشه عقرب باقی می‌ماند».

 

رئیس‌جمهور ترکیه دیروز در راهپیمایی حامیان فلسطین تصریح کرده بود: «اسرائیل بدون حمایت کشورهای غربی سه روز هم دوام نمی‌آورد؛ مسئولان غربی در برابر فریادهای کشتار در غزه و درخواست‌های دبیرکل سازمان ملل لال و کر شده‌اند»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار