بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه

کمین نیرو‌های القسام برای نظامیان اسرائیلی در نوار غزه

کمین نیرو‌های القسام برای نظامیان اسرائیلی در نوار غزه نیرو‌های گردان‌های عزالدین القسام با انجام یک عملیات هلی‌برن، نظامیان صهیونیستی را در کمین خود در شمال نوار غزه گرفتار کردند و چندین نفر از آنان را از پای درآوردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های عزالدین القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- امروز یکشنبه خبر داد که با نظامیان رژیم صهیونیستی در اطراف مقر نظامی «ایرز» واقع در شمال نوار غزه درگیر شدند.

القسام تأکید کرد که در جریان این درگیریها، چند خودروی نظامی صهیونیست‌ها در غرب این مقر نظامی آتش گرفت و شماری از سربازان داخل در آن نیز کشته شدند.

شبکه «قدس» درباره جزئیات این عملیات، گزارش داد، گردان‌های القسام از نخستین ساعات صبح، چندین بار نیرو‌های صهیونیستی را که در شمال غرب «بیت لاهیا» و اطراف نوار غزه نفوذ کرده بودند، هدف قرار دادند.

به گزارش این شبکه، یک گروه از ارتش صهیونیستی در غرب ایرز، در کمین نیرو‌های القسام گرفتار شدند و هدف موشک‌های ضد زره و تیراندازی گسترده قرار گرفتند که در پی آن، خودرو‌های نظامی صهیونیست‌ها منهدم شد و سربازان هم کشته شدند.

بنا بر این گزارش، نیرو‌های القسام موفق شدند پشت خطوط دفاعی دشمن صهیونیستی عملیات هلی‌برن انجام دهند و به شدت با صهیونیست‌ها درگیر شوند و شماری از آنان را از پای درآورند.

رسانه‌های اسرائیلی نیز که مطابق معمول سعی در لاپوشانی این مسئله داشتند، خبر دادند که یک «حادثه امنیتی» در مقر ایرز صورت گرفته است، ولی هیچ جزئیاتی ارائه نکردند.

نیرو‌های القسام همچنین در شمال غرب بیت لاهیا، نظامیان صهیونیست را با خمپاره‌های «یاسین-۱۰۵» هدف قرار دادند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار