پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

پاپ خواستار آتش‌بس در غزه شد

پاپ خواستار آتش‌بس در غزه شد رهبر کاتولیک‌های جهان با اشاره به وضعیت وخیم انسانی در نوار غزه، خواستار آتش‌بس شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان یکشنبه (۲۹ اکتبر، هفتم آبان) خواستار آتش‌بس در جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس شد و درخواست برای آزادی اسرا را تکرار کرد.

به گزارش رویترز، او در مراسم هفتگی در میدان سنت پیتر گفت: «اجازه ندهید کسی امکان توقف سلاح‌ها را کنار بگذارد. آتش‌بس». وی افزود: می‌گوییم آتش‌بس، آتش‌بس. برادران و خواهران بس کنید! جنگ همیشه شکست است، همیشه.

پاپ در ادامه در اشاره به وضعیت وخیم در سرزمین‌های فلسطینی گفت: به ویژه در غزه، بگذارید فضایی برای تضمین کمک بشردوستانه فراهم شود و گروگان‌ها فوراً آزاد شوند.

اظهارات پاپ در حالی مطرح شده که نظامیان اشغالگر حملات هوایی خود علیه مردم غزه را تشدید کرده و عملیات زمینی را علیه غزه در آنچه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی «دومین مرحله جنگ» سه هفته‌ای به بهانه سرکوب حماس خوانده، به راه انداخته‌اند.

رسانه‌های فلسطینی بامداد یکشنبه گزارش دادند که رژیم موقت صهیونیستی با استفاده از بمب‌های فسفری در حال بمباران شمال نوار غزه است. به گفته منابع بیمارستانی فلسطینی، با تداوم حملات جنایتکارانه رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه، شمار شهدا به بیش از هشت هزار نفر که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند، افزایش یافته است.

رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با بیان اینکه شدت رنج و بحران انسانی در نوار غزه تکان‌دهنده است، گفته که بیمارستان‌های غزه به دلیل اتمام تجهیزات در آستانه فروپاشی قرار دارند. رئیس سازمان جهانی بهداشت نیز روز شنبه گفت این سازمان نتوانسته با کارکنان خود در غزه ارتباط برقرار کند و وضعیت در این شهر بحرانی است. / فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار