تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

واکنش بذرپاش به اخذ عوارض از بزرگراه‌ها و جاده‌های اصلی

واکنش بذرپاش به اخذ عوارض از بزرگراه‌ها و جاده‌های اصلی در حالی معاون سازمان راهداری از برنامه اخذ عوارض از بزرگراه‌ها و جاده‌های اصلی خبر داد که وزیر راه و شهرسازی این موضوع را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 31
کد خبر: ۲۱۱۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، مهرداد بذرپاش در حاشیه برگزاری همایش قیر و آسفالت در خصوص پرسش تسنیم، در خصوص اظهارات معاون راهداری سازمان حمل و نقل جاده‌ای مبنی بر اخذ عوارض از جاده‌های اصلی و بزرگراه‌ها گفت: فعلا اخذ عوارض از جاده‌های اصلی و بزرگراه‌ها در دستور کار نیست. قانون به ما اجازه داده در آزادراه‌ها عوارض دریافت کنیم.

 

وی با بیان اینکه یکی از روش‌های پیشنهادی برای تامین منابع نگهداشت جاده‌ها اخذ عوارض از راه‌های اصلی و بزرگراه‌هاست تصریح کرد: هنوز نرخ عوارض آزادراه شیراز - اصفهان تعیین نشده و مردم می‌توانند از این آزادراه تردد داشته باشند.

 

وزیر راه و شهرسازی همچنین از برنامه‌ریزی برای استفاده از قیرهای اصلاح‌شده در پروژه‌های راهسازی خبر داد و گفت: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی مسئول ارتقاء فناوری قیر و استفاده از قیرهای اصلاح شده در پروژه‌های راهسازی است.

 

بذرپاش همچنین یادآور شد در بودجه 20 هزار میلیارد تومان برای تامین قیر از محل تهاتر مصوب شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه باید از قیر باکیفیت در پروژه‌های راهسازی استفاده کنیم، گفت: در حال حاضر 6 میلیون تن قیر در کشور تولید که حدود 4 میلیون تن آن صادر می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار