نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تیراندازی پلیس فرانسه بسوی زن محجبه

تیراندازی پلیس فرانسه بسوی زن محجبه پلیس فرانسه به یک زن محجبه غیر مسلح با این ادعا که رفتار تهدیدآمیز داشته شلیک کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس شهر پاریس یک زن محجبه را در ایستگاه قطاری در این شهر با این ادعا که رفتاری تهدیدآمیز از خود نشان داده مورد اصابت گلوله قرار داد.

 

به نوشته پایگاه «فایننشال تایمز»، دادستان‌های شهر پاریس که مشغول تحقیق درباره این حادثه هستند گفتند، این زن بعد از مجروحیت در بیمارستان بستری شده و حال وخیمی دارد.

 

پلیس فرانسه از زمانی که یک فرد وابسته به گروه تروریستی داعش در اواسط اکتبر با چاقو یک معلم را در شهر آراس در شمال این کشور کشت، در حالت آماده باش قرار گرفته است.

 

دولت فرانسه مدعی شده،‌ جنگ بین حماس و رژیم صهیونیستی ممکن است باعث تشدید حملات افراطگران در فرانسه شود.

 

لوران نونز، رئیس پلیس شهر پاریس ادعا کرد، تیراندازی به این زن محجبه به این دلیل رخ داد که او فریاد «الله اکبر» و «همه شما خواهید مرد» سر داده و تهدید به منفجر کردن یک بمب کرده است.

 

دادستانهای فرانسوی گفتند،‌ ماموران این زن را در ایستگاه قطار «کتابخانه ملی» در جنوب شرق پاریس محاصره کرده و به او دستور دادند روی زمین بنشیند اما او به این دستور گوش نکرده و به سمت ماموران حرکت کرده و هدف هشت گلوله قرار گرفته است.

 

پلیس پاریس اعتراف کرد این زن غیر مسلح بوده و هیچ بمب یا سلاحی در صحنه حادثه یافت نشده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار