ساعت ۲۰ به وقت گرینویچ چه ساعتی به وقت ایران است نحوه پیش ثبت نام پایه هفتم جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده

بیانیه جمعیت معلمان و فرهیختگان کشور به مناسبت ۱۳ آبان

بیانیه جمعیت معلمان و فرهیختگان کشور به مناسبت ۱۳ آبان جمعیت معلمان و فرهیختگان ایران اسلامی به مناسبت ۱۳ آبان بیانیه‌ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، جمعیت معلمان و فرهیختگان ایران اسلامی به مناسبت ۱۳ آبان بیانیه‌ای صادر کرد که جزئیات این بیانیه به شرح ذیل است؛

 

بسم الله الرحمن الرحیم

آیه ۲۹ سوره فتح:
مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ...

محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند….

 

۱۳ آبان ماه، روز مبارزه با استکبار جهانی، روز دانش آموز و روز ملی مقاومت و ایستادگی مردم ایران در مقابل قدرت طلبی و سلطه گری استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای جهان‌خوار و خبیث است و این روز یک روز ملی است که راز و رمز پیروزی ملت‌های آزادی طلب در گروی ایستادگی و مبارزه با استکبار جهانی است.

 

ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی در بیش از ۴ دهه پر فراز و نشیب انقلاب توانسته با شعار راهبردی «مرگ بر آمریکا» به عنوان یک خط مشی و با به نمایش گذاشتن قدرت ملی خود در مناسبت‌ها و صحنه‌های حساس انقلاب، این شعار راهبردی و دشمن شکن را به نماد مبارزه با استکبار جهانی مبدل سازد و با آگاهی دادن به مردم جهان و کشورهای دنیا، سیاست‌های ظالمانه و استکبار طلب غرب را به چالش بکشاند.

 

امروز ایادی استکبار باید بدانند که ایران اسلامی به واسطه حضور رهبری فرزانه و آگاه به مسائل روز دنیا و اطاعت ملت، به طور یکپارچه از منویات پدرانه معظم له، همواره آماده هست در تمام میدان‌ها، صحنه‌ها، قدرت خود را به نمایش بگذارد.

 

دشمنی و خصومت ورزی حاکمان کاخ سفید و رژیم غاصب صهیونیستی علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران پایانی ندارد و هر روز این سیاست‌ها در لباس و رنگی دیگر ظاهر شده و هر روز با تغییر عناوین جعلی به شکلی دیگر به دنبال سلطه گری خود هستند.

 

جمعیت معلمان و فرهیختگان ایران اسلامی با گرامی داشت ۱۳ آبان، سالروز استکبار ستیزی و تسخیر لانه جاسوسی یادآور می‌شود که آمریکا و ایادی آن در منطقه با تاکید بر ضرورت فتنه انگیزی و مبارزه با آزادیخواهی به دنبال تسلط مطلق خود بر منطقه و کشورهای استکبار ستیز و مقاومت طلب است تا بتواند به آرزوهای پوشالی خود جامع عمل بپوشاند و این می‌طلبد تا مردم آگاه ایران اسلامی همچون گذشته با حفظ اتحاد و یکپارچگی و اطاعت از منویات مقام معظم رهبری، پوزه آمریکا را به خاک بمالند و برای همیشه او را از ادامه این تحرکات پشیمان سازند.

 

بنابراین با گرامی داشت یاد و خاطره حضرت امام (ره) و شهیدان والا مقام انقلاب اسلامی اعلام می‌داریم همچون همیشه، بلکه با اقتدار بیشتر با گوش دادن به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی، بار دیگر با حضور گسترده و دشمن شکن خود در راهپیمایی ۱۳ آبان، با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنیم و به استکبار جهانی اعلام می‌کنیم که ملت شریف ایران به خصوص قشر فرهنگیان و دانش آموزان عزیز همواره با پشتیبانی از انقلاب اسلامی می‌رود تا زمینه حضور انقلاب سراسر عدل حضرت ولی عصر (عج) را فراهم سازد.

 

بنابراین جمعیت معلمان و فرهیختگان ایران اسلامی امسال هم نوا با مردمان آزادی خواه سرتاسر دنیا که حق جویی را فریاد می‌زنند، از همه ملت غیور ایران خصوصاً جامعه فرهنگیان و دانش آموزان عزیز سراسر کشور دعوت می‌کند دلیرانه در میدان حضور پیدا کنند تا با بصیرت بانگ وحدت و همبستگی، همدردی و هم نوایی با جبهه حق در عالم را فریاد زنند و به معاندین و کوردلان نشان دهند که مردمان سرزمین ایران اسلامی، ورق زنان کتاب تاریخ را طلایی می‌سازند و بار دیگر بیان کند که مردمان این سرزمین امروز، محکم‌تر از همیشه آرمان‌های انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی را دنبال می‌کنند و برای پیروزی جبهه حق علیه باطل تا آخرین قطره خونشان را فدا می‌کنند.

 

ستاد اطلاع رسانی جمعیت معلمان و فرهیختگان/ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار