نحوه تبدیل یارانه نقدی به کالابرگ + جزئیات پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در آبان ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ هشدار مهم به خانوارها/ فرصت استفاده از اعتبار کالابرگ رو به پایان است همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً تصویب شد/ وعده افزایش حقوق بازنشستگی تا ۷۰ درصد در سال ۱۴۰۵ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ آبان ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران ماست و پنیر گران شدند

واگذاری ریخته‌گری ماشین‌سازی تبریز و عرضه 10 درصد سهام آلومینای ایران

در چهارصد و پنجمین جلسه هیأت عالی واگذاری، عرضه 10 درصدی شرکت‌های آلومینا و واگذاری ریخته‌گری ماشین‌سازی تبریز مصوب شد و تخصیص 5 درصد از سهام سرخابی‌ها به مدیران تخصصی این دو باشگاه موافقت شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، چهارصد و پنجمین جلسه هیئت عالی واگذاری با حضور مالک رحمتی، رئیس کل سازمان خصوصی سازی و سایر اعضا به ریاست سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در سالن جهاد این وزارتخانه برگزار شد.

براساس بند ۱ مصوبات فوق، با استناد به گزارش نظارتی بر بنگاه‌ها و شرکت‌های سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، اگر خریداران سال ۱۴۰۱ طبق دستورالعمل نظارتی بنگاه‌ها پس از واگذاری مرتکب تخلفاتی شوند، مشمول تنبیه محدودیت و یا ممنوعیت خرید سهام از سازمان خصوصی ‏سازی خواهند شد.

بند ۲ این مصوبه به دستور رئیس جمهور مبنی بر پیگیری درخواست شرکت تراکتورسازی تبریز اشاره دارد، بر همین مبنا با واگذاری شرکت ریخته‌گری ماشین‌سازی تبریز موافقت شد تا برنامه آن طی جلسات آتی مشخص شود.

اعضای جلسه طی بند ۳ این مصوبه تصمیم گرفتند تا در موضوع بنده ۱۱ مصوبه ۱۴۰۱/۰۸/۰۲ برخی شرکت‌های مشمول واگذاری را از طریق بورس به صورت تدریجی عرضه کنند.

در بند ۴ نیز آمده است که به استناد بند ۳ ماده ۱۸ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی با اصلاح اساسنامه شرکت صنایع پتروشیمی ابن سینا همدان(سهامی خاص) برای افزایش سرمایه از ۴ میلیارد تومان به مبلغ ۲ هزار و ۴۰۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان موافقت شد.

طی پنجمین مصوبه مقرر شد تا سهام دولتی شرکت آلومینای ایران(سهامی عام) در قالب عرضه حداکثر ۱۰ درصدی در فرابورس واگذار شود، تا در دو ماه آتی کشف قیمت این سهام صورت گیرد.

اعضای هیئت عالی واگذاری در ششمین بند از این مصوبه در رابطه با نحوه واگذاری شرکت‌های فرهنگی ورزشی استقلال و پرسپولیس به شرح نکاتی پرداختند، که ۱۰ درصد از سهام سرخابی‌ها به صورت خرد و بلوکی به بخش خصوصی و تعاونی در قالب رقابت میان متقاضیان با هدف مدیریت بازار عرضه شود.

همچنین در قسمت (ب) این بند مصوب شد حداکثر تا سقف ۵ درصد از سهام دو شرکت فوق به کارکنان، بازنشستگان و مدیران تخصصی سرخابی‌ها در قالب سهام ترجیحی واگذار شود، به‌نحوی که ترتیب اولویت آن‌ها با تعاونی‌ها، مدیران، کارکنان و بازنشستگان است، در این مصوبه آیین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی و ماده ۲۰ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ اهمیت دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار