قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

هشدار معاون شهردار تهران به برخی از مدیران

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه هیچ‌یک از مدیران نباید حقوقی بالاتر از شهردار داشته باشند، گفت: این موضوع را پیگیری می‌کنیم و در صورت تخلف، حکم انفصال می‌دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  حامد مظاهریان معاون شهردار تهران درباره اینکه برخی از اعضای شورای شهر اعلام کرده‌اند؛ مدیران زیادی در شهرداری حقوقی بالاتر از حناچی دارند، اظهار داشت: ساختار پرداخت اجازه نمی‌دهد چنین موضوعی به وقوع بپیوندد، همچنین مسئله طبقه‌بندی مشاغل را در شهرداری داریم و هیچ کس حق ندارد حقوق اضافه‌تر از رئیس دریافت کند.

 

وی با اشاره به اینکه در صورت وقوع چنین اتفاقی و ارائه گزارش به ما، حکم انفصال می‌دهیم، گفت:‌ البته ممکن است به تعداد انگشت‌شماری شرایط خاص وجود داشته باشد و افرادی دیونی داشته که این مسئله برای آنها رخ داده است.

 

معاون شهردار تهران خاطرنشان کرد: به شخصه این موضوع را پیگیری می‌کنم، چرا که برای من جالب است و باید با آن برخورد شود.

 

به گزارش فارس، حجت نظری عضو شورای شهر تهران چند روز پیش اعلام کرد: مدیرانی که حقوق بالاتر از حناچی دارند انگشت‌شمار نیستند و باید با این مسئله برخورد شود.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار