آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

شیخ الازهر: تلاش برای توقف تجاوزگری دشمن علیه فلسطینیان وظیفه دینی است

شیخ الازهر خطاب به رهبران عرب گفت که تلاش برای توقف تجاوزگری دشمن علیه برادران ما در فلسطین، وظیفه دینی و مسؤولیت ما در برابر خداوند متعال است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «احمد الطیب» شیخ الازهر در این نامه به حاکمان عرب گفت: همه ما امیدوار هستیم و اطمینان داریم که از همه توان، قدرت برای توقف این سرکشی صهیونیستی بر خانواده ما در فلسطین استفاده کنید و این آیه قرآن را به یاد آوردید که می‌فرماید: وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ. [در انجام فرمان هایِ حق و در جهاد با دشمن]سستی نکنید و [از پیش آمد‌ها و حوادث و سختی‌هایی که به شما می‌رسد]اندوهگین مشوید که شما اگر مؤمن باشید، برترید.

 

وی در پایان گفت: از خداوند متعال می‌خواهیم که تلاش شما را در توقف تجاوزگری و کشتار دسته جمعی که برادران ما در فلسطین با آن روبه رو هستند، به سرانجام برساند.

 

دفتر اطلاع‌رسانی دولت خودگردان فلسطین در غزه جمعه شب گزارش داد که شمار شهدای فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به ۱۱ هزار و ۷۸ تن رسیده است.

 

براساس گزارش منابع فلسطینی، از این تعداد ۴ هزار و ۵۰۶ تن را کودکان و سه هزار و۲۷ نفر دیگر را نیز زنان تشکیل می‌دهند.

 

در این حملات که از ۱۵ مهرماه آغاز شده است، همچنین ۲۷ هزار و ۴۹۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند که اکثریت آنان را نیز زنان و کودکان تشکیل می‌دهند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار