اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

رمزگشایی از بیانیه ضد ایرانی گروه هفت

بیانیه اخیر گروه هفت، آخرین تیر اعضای این گروه در تاریکی برای نجات صهیونیستها از سقوط و تباهی محسوب می شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حنیف غفاری کارشناس ارشد روابط بین الملل در یادداشتی نوشت:

 

نشست مقامات هفت کشور صنعتی جهان ( موسوم به گروه هفت)، با صدور بیانیه ای در حمایت از جنایات تمام عیار رژیم اشغالگر قدس در نسل کشی مسلمانان غزه پایان یافت.

 

البته از خروجی مواضع مشترک کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن و کانادا ، انتظاری جز این نیز نمی باشد:کشورهایی که اکثر آنها همواره حامی جنایات سیستماتیک ضد بشری در جهان بوده و هیچ گاه اقدامی در راستای ایجاد صلح و ثبات واقعی در عرصه بین المللی صورت نداده اند.

 

وزرای امور خارجۀ گروه هفت قدرت اقتصادی جهان در توکیو از جمهوری اسلامی ایران خواستند که در مواجهه با نسل کشی وقحانه صهونیستها در نوار غزه، از حماس و حزب‌الله پشتیبانی نکند و( به قول آنها) اقدامی در جهت بی‌ثبات کردن خاورمیانه انجام ندهد. در مقابل، این کشورها حق رژیم صهیونیستی را در دفاع از خود با رعایت حقوق بین‌الملل به رسمیت شناختند! به عبارت بهتر، آنها رسما نسل کشی در نوار غزه را مصداق دفاع مشروع رژیم اشغالگر قدس از خود قلمداد کردند.

 

یکی از اصلی ترین کارویژه های دولتمردان و رسانه های غربی، زمینه سازی جهت پیشبرد جنگ ترکیبی آمریکا و اتحادیه اروپا علیه بشریت است که بخشی از این کارویژه، معطوف به خلق پیش فرضها و گمانه های کاذب در راستای فریب افکار عمومی دنیاست.

 

وفق این باورهای القایی، جهان باید تسلط غرب بر میدان جنگ ترکیبی را پذیرا باشد و حتی تصور آسیب پذیری آمریکا و اتحادیه اروپا را درا ین نبرد هیبریدی نکند.در مواضع اخیر گروه هفت ( که با هدف تطهیر جنایات تمام عیار رژیم صهیونیستی در نوار غزه صورت گرفته است) از دو تکنیک تحریف و سانسور استفاه شده است.

 

تحریف وقایع یکی از مهم ترین تکنیکهای رسانه ای غرب در عرصه جنگ شناختی محسوب می شود. به عنوان مثال، در جریان جنگ اوکراین شاهد بودیم که تا روزها پس از تصرف شهر باخموت توسط نیروهای روسی و نصب پرچمهای روسیه بر فرمانداری این شهر اوکراینی، در رسانه های غربی خبری از انعکاس این ماجرا نبود و حتی مخاطبان (بر اساس گزارشهای مندرج در رسانه های غربی) تصور می کردند روسیه در این جنگ شکست خورده و اوکراین تسلط کاملی بر باخموت دارد.

 

در قبال عملیات غرورآفرین توفان الاقصی نیز رسانه های غربی بارها تلاش کردند پیش فرض مسلم شکست صهیونیستها در مواجهه امنیتی و نظامی با حماس را تبدیل به گزاره ای معکوس ساخته و جای بازیگران پیروز و شکست خورده را تغییر دهند. این موضوع در قبال نسل کشی صهیونیستها در نوار غزه نیز صادق است، جای که رسانه ها و دولتمردان غربی به راحتی کشتار نزدیک به هفت هزار زن و کودک فلسطینی را تحریف و آن با با گزاره های خبری دیگر جاگزین می سازند.

 

علاوه بر تحریف، سانسور یکی از مهم ترین تکنیکهای رسانه ای دیگر دشمندر عرصه جنگ شناختی محسوب می شود. به عنوان مثال، بسیاری از وقایع مهم از جمله دامنه و عمق جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه، در روزها اخیر توسط دولتمردان و رسانه های غربی سانسور شده تا افکار ، به اطلاعات حساس و کلیدی در خصوص جزئیات واقعه دست پیدا نکنند. اما این تحریف بسیار ناشیانه از سوی گروه هفت صورت گرفته است!

 

گستردگی حضور مخالفان رژیم صهیونیستی در خیابانهای آمریکا و کشورهای اروپایی به وضوح نشان می دهد که بازی دولتمردان طرفدار نسل کشی در غزه دیگر به بن بست رسیده است. بیانیه اخیر گروه هفت، آخرین تیر اعضای این گروه در تاریکی برای نجات صهیونیستها از سقوط و تباهی محسوب می شود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار