کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

حسینی: استقلال مشکلی ندارد

کاپیتان تیم فوتبال استقلال در رابطه با مسائل مختلف صحبت‌هایی را بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۳۰۲۶

 به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدحسین حسینی بعد از برتری ۲ بر صفر استقلال مقابل تراکتور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خدا را شکر یک برد خیلی خوب را به دست آوردیم، به هوادارانمان تبریک می‌گوییم که شب فوق‌العاده‌ای را برای ما رقم زدند.

وی در خصوص کلین‌شیت خود در این مسابقه گفت: کلین‌شیت زحمات تمامی بازیکنان است و از آن‌ها تشکر می‌کنم. امروز یک تیم واقعی بودیم و برد خیلی خوبی به دست آوردیم.

کاپیتان تیم فوتبال استقلال در خصوص اینکه با توجه به کسر قرارداد بازیکنان آیا شرایط مالی این باشگاه خوب شده است، توضیح داد: خدا را شکر شرایطمان خوب است مشکل خاصی نداریم و اگر مشکلی باشد خودمان حلش می‌کنیم. ان‌شاءالله بتوانیم بازی به بازی پیش برویم و موفق باشیم.

حسینی در مورد صدرنشینی استقلال در لیگ برتر گفت: کادر فنی در این مدت خیلی زحمت کشیده است، در هر بازی جلسه آنالیز داریم و اتحادمان را باید نشان بدهیم.

وی در خصوص ناراحتی شجاع خلیل‌زاده از فحاشی هواداران استقلال توضیح داد: شجاع دوست خوب من است و این شعارها درست نیست. امیدوارم در بازی‌های دیگر چنین مسائلی را نبینیم.

دروازه‌بان ملی‌پوش استقلال در مورد دو دیدار آتی تیم ملی مقابل هنگ‌کنگ و ازبکستان تصریح کرد: امیداریم در دو بازی پیش‌رو موفق باشیم و حریفان را ببریم.

حسینی در خصوص اینکه آیا جو ایجاد شده بین پرسپولیسی‌ها و استقلالی‌ها تمام شد، گفت: در این مورد هفته گذشته صحبت کردیم. امیدوارم این مسئله حل شود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر