مخالفت آنکارا با هرگونه اقدام علیه حاکمیت ملی ایران پزشکیان: چشم‌انداز خوبی از مذاکرات می‌بینیم / نشست آتی عراقچی در ژنو با هدف مدیریت هوشمندانه روند مذاکرات و تحت هدایت‌های رهبری برگزار خواهد شد نشست وزیر خارجه ترامپ با نمایندگان ارشد کنگره درباره ایران حماس با کانتینر‌های زیردریایی موشک‌سازی را احیا کرد عراقچی: اکنون یک فرصت تاریخی در اختیار داریم تا به توافقی بی‌سابقه دست یابیم ارتش اسرائیل: به ارتش لبنان هشدار دادیم گزارش غریب‌آبادی از سفر اخیر خود به ژنو نخست وزیر پیشین نروژ خودکشی کرد عراقچی: شجاعانه از حاکمیتمان دفاع می‌کنیم و با همان شجاعت به میز مذاکره می‌رویم حمله تروریستی به خودرو پلیس در پاکستان؛ ۷ نفر کشته شدند مذاکرات ایران و آمریکا محور گفت‌وگوی فؤاد حسین و مقام آلمانی سخنگوی کاخ سفید: اولویت ترامپ دیپلماسی است گفت‌وگوی وزیران خارجه مصر و روسیه پیرامون تداوم مذاکرات ایران و آمریکا پادشاه اردن: کشور ما میدان جنگ نخواهد بود پزشکیان: پیوندی قلبی و فرهنگی میان دو ملت ایران و لبنان برقرار است

درگیری زلنسکی با فرمانده ارتش اوکراین!

یکی از مشاوران سابق رئیس‌جمهور اوکراین در گفتگو با یک روزنامه اسپانیایی گفت «ولودیمیر زلنسکی» به بن‌بست رسیدن ضدحمله اوکراین را قبول نداشته و بر سر این مسئله با فرماندهان نظامی ارشد این کشور درگیر شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اولکسی آرستوویچ» مشاور سابق رئیس‌جمهوری اوکراین به روزنامه اسپانیایی «ال موندو» گفت: رئیس‌جمهور و ارتش با یکدیگر درگیر شده‌اند؛ اما حق با «والری زالوژنی» فرمانده نیرو‌های مسلح است. حالا در وضعیتی قرار داریم که فرمانده ارتش درباره جنگ یک نظر دارد و رئیس‌جمهور نظر کاملاً متفاوتی ارائه می‌دهد. وضعیت عادی نیست!

والری زالوژنی، فرمانده کل ارتش اوکراین پیش‌تر در اظهاراتی بیان کرد که جنگ اوکراین و روسیه به بن‌بست رسیده است. این اظهارات موجی از واکنش‌ها را در رسانه‌های غربی به دنبال داشت و حتی برخی از متحدان کی‌یف را به وحشت انداخت.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در واکنش به اظهارات زالوژنی گفت که گرچه قبول دارد اوکراین در این جنگ وضعیت دشواری دارد، اما با اظهارات فرمانده ارتش موافق نیست.

زلنسکی خواستار پس گرفتن تمامی مناطقی است که روسیه در این جنگ یا در مناقشه سال ۲۰۱۴ ضمیمه خاک خود کرده است. چهار منطقه «زاپوریژیا، دونتسک، لوهانسک و خرسون» که بخشی از خاک اوکراین محسوب می‌شوند، در اواخر سال ۲۰۲۲ با برگزاری همه‌پرسی توسط روسیه، به خاک این کشور ضمیمه شدند. روسیه در سال ۲۰۱۴ نیز شبه‌جزیره کریمه را به خاک خود الحاق کرد.

رسانه‌ها و اندیشکده‌های غربی در خلال ضدحمله اوکراین گزارش داده‌اند که نتیجه این ضدحمله در حفظ یا قطع حمایت‌های غرب از کی‌یف برای مقابله با روسیه تأثیرگذار است؛ بنابراین زلنسکی تمام تلاش خود را به کار گرفته تا به مسئله بن‌بست در ضدحمله اوکراین پرداخته شود، زیرا بدون حمایت‌های غرب ادامه جنگ برای اوکراین ممکن نیست.

آرستوویچ پیشرفت کند ضدحمله اوکراین را ناشی از سیاست‌های ناکارآمد زلنسکی دانست و گفت: این دلیل اصلی شکست ضدحمله است. سلاح‌های ارسالی از غرب به‌درستی استفاده نمی‌شوند. توانایی‌ها کافی نیست.

این مشاور سابق زلنسکی با بیان اینکه تأخیر در ارسال تسلیحات غربی به اوکراین، به روسیه فرصت تجدید قوا داد، گفت «شکست در ضدحمله ناشی از زنجیره‌ای از عوامل بود». او در ادامه از زلنسکی به دلیل توجه بیش از حد به «باخموت» و نادیده‌گرفتن «جبهه استراتژیک جنوبی» در جنگ انتقاد کرد.

این مقام سابق اوکراینی همچنین خواستار برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در سال ۲۰۲۴ شد و گفت که چهره‌های جدید می‌توانند این وضعیت را به نحو بهتری سامان دهند. این در حالی است که زلنسکی پیش‌تر با برگزاری انتخابات مخالفت و بیان کرده است که اوکراین هنوز در وضعیت حکومت‌نظامی قرار دارد. /ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار