فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

درگیری زلنسکی با فرمانده ارتش اوکراین!

درگیری زلنسکی با فرمانده ارتش اوکراین! یکی از مشاوران سابق رئیس‌جمهور اوکراین در گفتگو با یک روزنامه اسپانیایی گفت «ولودیمیر زلنسکی» به بن‌بست رسیدن ضدحمله اوکراین را قبول نداشته و بر سر این مسئله با فرماندهان نظامی ارشد این کشور درگیر شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اولکسی آرستوویچ» مشاور سابق رئیس‌جمهوری اوکراین به روزنامه اسپانیایی «ال موندو» گفت: رئیس‌جمهور و ارتش با یکدیگر درگیر شده‌اند؛ اما حق با «والری زالوژنی» فرمانده نیرو‌های مسلح است. حالا در وضعیتی قرار داریم که فرمانده ارتش درباره جنگ یک نظر دارد و رئیس‌جمهور نظر کاملاً متفاوتی ارائه می‌دهد. وضعیت عادی نیست!

والری زالوژنی، فرمانده کل ارتش اوکراین پیش‌تر در اظهاراتی بیان کرد که جنگ اوکراین و روسیه به بن‌بست رسیده است. این اظهارات موجی از واکنش‌ها را در رسانه‌های غربی به دنبال داشت و حتی برخی از متحدان کی‌یف را به وحشت انداخت.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در واکنش به اظهارات زالوژنی گفت که گرچه قبول دارد اوکراین در این جنگ وضعیت دشواری دارد، اما با اظهارات فرمانده ارتش موافق نیست.

زلنسکی خواستار پس گرفتن تمامی مناطقی است که روسیه در این جنگ یا در مناقشه سال ۲۰۱۴ ضمیمه خاک خود کرده است. چهار منطقه «زاپوریژیا، دونتسک، لوهانسک و خرسون» که بخشی از خاک اوکراین محسوب می‌شوند، در اواخر سال ۲۰۲۲ با برگزاری همه‌پرسی توسط روسیه، به خاک این کشور ضمیمه شدند. روسیه در سال ۲۰۱۴ نیز شبه‌جزیره کریمه را به خاک خود الحاق کرد.

رسانه‌ها و اندیشکده‌های غربی در خلال ضدحمله اوکراین گزارش داده‌اند که نتیجه این ضدحمله در حفظ یا قطع حمایت‌های غرب از کی‌یف برای مقابله با روسیه تأثیرگذار است؛ بنابراین زلنسکی تمام تلاش خود را به کار گرفته تا به مسئله بن‌بست در ضدحمله اوکراین پرداخته شود، زیرا بدون حمایت‌های غرب ادامه جنگ برای اوکراین ممکن نیست.

آرستوویچ پیشرفت کند ضدحمله اوکراین را ناشی از سیاست‌های ناکارآمد زلنسکی دانست و گفت: این دلیل اصلی شکست ضدحمله است. سلاح‌های ارسالی از غرب به‌درستی استفاده نمی‌شوند. توانایی‌ها کافی نیست.

این مشاور سابق زلنسکی با بیان اینکه تأخیر در ارسال تسلیحات غربی به اوکراین، به روسیه فرصت تجدید قوا داد، گفت «شکست در ضدحمله ناشی از زنجیره‌ای از عوامل بود». او در ادامه از زلنسکی به دلیل توجه بیش از حد به «باخموت» و نادیده‌گرفتن «جبهه استراتژیک جنوبی» در جنگ انتقاد کرد.

این مقام سابق اوکراینی همچنین خواستار برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در سال ۲۰۲۴ شد و گفت که چهره‌های جدید می‌توانند این وضعیت را به نحو بهتری سامان دهند. این در حالی است که زلنسکی پیش‌تر با برگزاری انتخابات مخالفت و بیان کرده است که اوکراین هنوز در وضعیت حکومت‌نظامی قرار دارد. /ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار