چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

۷۰ هزار نظامی اوکراین در جنگ با روسیه کشته شده‌اند

۷۰ هزار نظامی اوکراین در جنگ با روسیه کشته شده‌اند یک هفته نامه انگلیسی روز دوشنبه گزارش کرد که دستکم ۷۰ هزار نظامی اوکراینی در جنگ با روسیه کشته و ۱۲۰۰۰۰ نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجله انگلیسی «اکونومیست» روز دوشنبه با استناد به داده‌های مقامات آمریکایی گزارش کرد که دستکم ۷۰ هزار نظامی اوکراینی در جنگ با روسیه کشته شده‌اند.

به گزارش وبگاه «پراودا» به نقل از «اکونومیست»، مقام‌های آمریکایی تخمین زده‌اند که دستکم ۷۰ هزار نظامی اوکراینی در این جنگ کشته و ۱۲۰۰۰۰ نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند.

روزنامه «نیویورک تایمز» نتیز اخیرا به نقل از مقامات آمریکایی مدعی شد که شمار مجروحان و کشته شدگان نظامی اوکراینی و روسی نزدیک به ۵۰۰۰۰۰ نفر در طول یک سال و نیم جنگ تمام عیار است.

رئیس جمهور روسیه پنجم اسفند ۲ سال قبل دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو به طور رسمی استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد.

در تازه‌ترین ارزیابی نظامی، مقام‌های نظامی اوکراین گفتند که نیرو‌های روسیه حملات خود را در شرق اوکراین تشدید کرده‌اند و نیروی هوایی این کشور نقش مهمی در دور تازه حملات روسیه بر عهده دارد.

فرمانده نیروی زمینی اوکراین گفت: «نیرو‌های روسیه تلاش‌ها را برای بازپس‌گیری قلمروی نزدیک "باخموت"، آغاز کرده‌اند. روس‌ها نسبت به باخموت فعال‌تر شده‌اند و در تلاش هستند تا مواضع از دست رفته قبلی را پس بگیرند.»

«ولادیمیر فیتیو» سخنگوی نیروی زمینی اوکراین نیز اظهار داشت که نیرو‌های روس از دفاع به دفاع فعال در نزدیک باخموت تبدیل شده اند و به نیرو‌های اوکراینی در جنوب شهر فشار وارد می‌کنند. به گفته وی، نیرو‌های روس در جستجوی نقاط ضعف دفاع اوکراین و تشدید حملات توپخانه‌ای به مواضع این کشور هستند.

«ایوان استوپاک» از تحلیلگران نظامی نیز بر این باور است که فرماندهی نظامی روسیه به فرستادن افراد برای حمله به آودیوکا تا زمان تصرف کامل شهر ادامه خواهد داد.

نیرو‌های روس در شمال شهر آودیوکا در شرق اوکراین پیشروی کرده‌اند. فیلم‌های دریافتی نشان می‌دهند که نیرو‌های روس در جنوب غربی «کراسنوهورویکا» به سمت راه‌آهن شمال آودیوکا پیشروی کرده‌اند. مقامات اوکراینی نیز تایید کرده‌اند که در روز‌های اخیر بیش از ۱۷ حمله روسیه نزدیک آودیوکا رخ داده و گلوله باران شدید این شهر ادامه دارد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار