قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

حماس از انهدام ۶۲ خودروی نظامی اسرائیل خبر داد

سخنگوی نظامی گردانهای القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- گفت که طی چهار روز گذشته نیروهای حماس موفق به از کار انداختن ۶۲ خودروی نظامی اسرائیل شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 18
کد خبر: ۲۱۴۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، ابوعبیده سخنگوی نظامی گردانهای القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- گفت که طی چهار روز گذشته نیروهای حماس موفق به از کار انداختن ۶۲ خودروی نظامی اسرائیل شده‌اند.

 

وی اضافه کرد مبارزان گردان‌های القسام دیروز موفق به تخریب ساختمانی در بیت حانون شده‌اند که نیروهای ویژه اسرائیل در آن تجمع کرده بودند.

 

ابوعبیده تصریح کرد مبارزان حماس در میدان هستند و از خیابانی به خیابان دیگر نیروها و خودروهای دشمن را دنبال می‌کنند.

 

او گفت که حماس خودش را برای مبارزه‌ای طولانی آماده کرده است و نیروهای اشغالگر هر چه بیشتر در غزه بمانند بر خسارت‌هایشان اضافه می‌کنند.

 

ابوعبیده گفت که نظامیان رژیم اشغالگر به جرائم تجاوزکارانه خود علیه نوزادن و غیرنظامیان ادامه می‌دهند.

 

ابوعبیده ورود نظامیان اسرائیلی به داخل مجموعه بیمارستانی الشفاء را یک رسوایی برای جامعه بین‌المللی توصیف کرد.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

 

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه به هلاکت رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

 

 

بسیاری از نهادهای حقوق بشری درباره بروز فاجعه انسانی در غزه در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند. روز جمعه رسانه‌های بین‌المللی اقدام به انتشار تصاویری از ایستادن مردم در صفی بسیار طولانی در جنوب غزه برای دریافت نان کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار