آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

محدودیت های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران

رییس پلیس راه مازندران از محدودیت های ترافیکی از ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه 13 شهریور ماه تا ساعت 6 صبح روز شنبه 16 شهریور ماه در محورهای مواصلاتی استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر ، علیرضا قدمی با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین و یاران باوفای آن حضرت، در تشریح این خبر، گفت: به منظور افزایش ایمنی، ایجاد کشش و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه، محدودیت های ترافیکی از ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه 13شهریور ماه تا ساعت 6 صبح روز شنبه 16 شهریور ماه در محورهای مواصلاتی استان به اجرا در خواهد آمد.

 

وی تصریح کرد: به همین منظور، تردد انواع موتورسیکلت به جز موتورسیکلت های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک تا ساعت 6 صبح روز شنبه 16 شهریور ماه از محورهای کرج- چالوس، هراز، فیروزکوه و بالعکس ممنوع است.

 

رییس پلیس راه مازندران با اشاره به ممنوع بودن تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج- چالوس، خاطرنشان کرد: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت یک بعد از ظهر روز جمعه 15 شهریور ماه تا ساعت 2 بامداد روز شنبه 16 شهریور ماه از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و در صورت اعلام ماموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 5 عصر روز جمعه تا ساعت 2 بامداد روز شنبه از مرزن آباد به سمت کرج بصورت یک طرفه خواهد بود.

قدمی گفت: تردد کلیه کامیون ها وکامیونت ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی تا ساعت 24 روز چهارشنبه 13 شهریور ماه و همچنین از ساعت 6 صبح تا ساعت 24 روزهای پنجشنبه و جمعه 14 و 15 شهریورماه از محور هراز ممنونع است.

 

وی افزود: تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت 4 بعد از ظهر تا ساعت 24 رز جمعه 15 شهریورماه از رودهن به سمت آمل ممنوع بوده و در صورت اعلام ماموران پلیس راه در محل، تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت 6 بعد ازظهر تا ساعت 24 همان روز از آب اسک به رودهن در محدوده مشاع یک طرفه می‌شود .

 

رییس پلیس راه مازندران از رانندگانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی استان مازندران را دارند، خواست: ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 21824420 و 21824434 پلیس راه استان با پیش شماره 011 تماس بگیرند.

منبع : ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار