معاون ظریف: ایران به آمریکا اعتماد ندارد وبا این کشور مذاکره نخواهد کرد-راهبرد معاصر
کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان السودانی: جمعیت عراق از ۴۵ میلیون نفر گذشت بزرگترین بسته تحریم‌های انگلیس علیه نفتکش‌های روسیه اعلام شد نخستین سفر خارجی وزیر جنگ سابق اسرائیل پس از صدور حکم بازداشتش در دیوان لاهه رسانه‌های اسرائیل: آتش بس با لبنان قطعی شده است

معاون ظریف: ایران به آمریکا اعتماد ندارد وبا این کشور مذاکره نخواهد کرد

معاون وزیر امور خارجه ایران شامگاه دوشنبه در مصاحبه ای تاکید کرد که تهران هیچگونه اعتمادی به آمریکا نداشته و با این کشور مذاکره نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 05
کد خبر: ۲۱۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد کاظم سجاد پور» معاون وزیر امور خارجه ایران دوشنبه شب گفت که به آمریکا اعتماد نداریم و امکان گفت‌وگو با چنین کشوری وجود ندارد.

 

سجاد پور که با الجزیره مصاحبه می‌کرد به تجاوزهای اسرائیل به لبنان اشاره کرد و گفت این تجاوزها تنها علیه حزب الله نبوده بلکه علیه تمام لبنانی‌ها به شمار می‌آید.

 

معاون وزیر امور خارجه ایران مخالفت تهران با تقسیم یمن را ابراز داشته و گفت که ما از ملت یمن برای هیمنه منطقه‌ای خود استفاده نمی‌کنیم.

وی افزود که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای باعث از بین رفتن ثبات در منطقه گردیده و اگر آمریکا قادر بود که نظام ایران را تغییر دهد بدون تردید این اقدام را انجام می داد.

 

آمریکا یکسال پیش علی‌رغم مخالفت‌های کشورهای امضاکننده برجام و پایبندی ایران به تعهداتش ذیل برجام، به صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای خارج شد و اعمال فشار به تهران را به امید وادار کردن ایران به مذاکره مجدد درباره یک توافق جدید در پیش گرفت.

 

جمهوری اسلامی ایران نیز بعد از خروج آمریکا از برجام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و در پایان یک سال، به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند، مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار