سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

کاخ سفید: به نفع اسرائیل نیست که جبهه جنگ در شمال را باز کند

کاخ سفید: به نفع اسرائیل نیست که جبهه جنگ در شمال را باز کند سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد به نفع رژیم صهیونیستی نیست که جبهه جنگ در شمال با حزب‌الله لبنان را باز کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه اعلام کرد که آمریکا از حق رژیم صهیونیستی در دفاع از خود در مقابل حماس حمایت می‌کند.

وی در ادامه سخنانش مدعی شد که واشنگتن همچنان به آتش‌بس بشردوستانه در غزه دعوت می‌کند.

این مقام آمریکایی گفت تعداد شهروندان آمریکایی که از طریق گذرگاه رفح، غزه را ترک کرده به ۸۰۰ نفر رسیده و واشنگتن همچنان در تلاش برای آزادی اُسرا در غزه است.

وی افزود: «ما شبانه روز برای دستیابی به توافق درباره گروگان‌ها کار می‌کنیم و معتقدیم که بیش از هر زمان دیگری به توافق نزدیک شده‌ایم».

سخنگوی کاخ سفید گفت: «بیمارستان‌ها نباید میدان جنگ باشند و موضع آمریکا در این خصوص را شفاف ساخته‌ایم».

وی ادامه داد: «تمام تلاش خود را در خصوص مذاکرات آزادی گروگان‌ها به کار می‌بریم و اجرای هر گونه توافقی به پایبندی تمام طرف‌ها به تعهداتشان بستگی دارد».

سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد: «گسترش درگیری فعلی به نفع کسی نبوده و به نفع اسرائیل نیست که جبهه جنگ در شمال را باز کند».

وی تاکید کرد: «مذاکرات در خصوص آزادی گروگان‌ها در غزه به پایان خود نزدیک می‌شود».

ساعتی پیش بود که سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه مدعی شد که این رژیم به توافق تبادل اُسرا چراغ سبز نشان داده و منتظر پاسخ جنبش حماس است.

این در حالی است که زاهر جبارین مسئول دفتر شهدا، مجروحان و اسرا در جنبش حماس می‌گوید که رژیم صهیونیستی تا کنون، درباره آتش‌بس، وقت‌کُشی می‌کند.

جبارین با بیان اینکه حماس، چارچوب کلی را برای اجرای هر گونه توافق آتش‌بس تعیین کرده است، تأکید کرد که این توافق باید به صورت کامل اجرایی شود. / فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار