تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام! واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم

کاخ سفید: به نفع اسرائیل نیست که جبهه جنگ در شمال را باز کند

سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد به نفع رژیم صهیونیستی نیست که جبهه جنگ در شمال با حزب‌الله لبنان را باز کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه اعلام کرد که آمریکا از حق رژیم صهیونیستی در دفاع از خود در مقابل حماس حمایت می‌کند.

وی در ادامه سخنانش مدعی شد که واشنگتن همچنان به آتش‌بس بشردوستانه در غزه دعوت می‌کند.

این مقام آمریکایی گفت تعداد شهروندان آمریکایی که از طریق گذرگاه رفح، غزه را ترک کرده به ۸۰۰ نفر رسیده و واشنگتن همچنان در تلاش برای آزادی اُسرا در غزه است.

وی افزود: «ما شبانه روز برای دستیابی به توافق درباره گروگان‌ها کار می‌کنیم و معتقدیم که بیش از هر زمان دیگری به توافق نزدیک شده‌ایم».

سخنگوی کاخ سفید گفت: «بیمارستان‌ها نباید میدان جنگ باشند و موضع آمریکا در این خصوص را شفاف ساخته‌ایم».

وی ادامه داد: «تمام تلاش خود را در خصوص مذاکرات آزادی گروگان‌ها به کار می‌بریم و اجرای هر گونه توافقی به پایبندی تمام طرف‌ها به تعهداتشان بستگی دارد».

سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد: «گسترش درگیری فعلی به نفع کسی نبوده و به نفع اسرائیل نیست که جبهه جنگ در شمال را باز کند».

وی تاکید کرد: «مذاکرات در خصوص آزادی گروگان‌ها در غزه به پایان خود نزدیک می‌شود».

ساعتی پیش بود که سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه مدعی شد که این رژیم به توافق تبادل اُسرا چراغ سبز نشان داده و منتظر پاسخ جنبش حماس است.

این در حالی است که زاهر جبارین مسئول دفتر شهدا، مجروحان و اسرا در جنبش حماس می‌گوید که رژیم صهیونیستی تا کنون، درباره آتش‌بس، وقت‌کُشی می‌کند.

جبارین با بیان اینکه حماس، چارچوب کلی را برای اجرای هر گونه توافق آتش‌بس تعیین کرده است، تأکید کرد که این توافق باید به صورت کامل اجرایی شود. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار