ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

کانادا تمهیدات امنیتی در سرتاسر گذرگاه‌های مرزی خود را افزایش می‌دهد

جاستین ترودو نخست وزیر کانادا روز چهارشنبه به پارلمان این کشور گفت که یک خودرو در گذرگاه پل رنگین کمان میان آبشار نیاگارا و ایالت نیویورک منفجر شده است و تمهیدات امنیتی در سرتاسر گذرگاه‌های مرزی این کشور افزایش می‌یابند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 23
کد خبر: ۲۱۴۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ترودو گفت: "وضعیت بسیار جدی است. ما به بررسی این موضوع ادامه خواهیم داد. سوالات زیادی وجود دارد و در حال پیگیریو دستیابی به جواب هستیم. "

وی گفت: اکنون چهار گذرگاه مرزی با آمریکا از جمله پل رنگین کمان، پل گرداب، پل کوئینستون و پل صلح بسته شده است.

ترودو تاکید کرد: ما این موضوع را به طور فوق‌العاده جدی می‌گیریم.

رسانه‌های غربی روز چهارشنبه از وقوع یک انفجار مهیب در مرز آمریکا و کانادا واقع در آبشار نیاگارا و بسته شدن پل ارتباطی میان دو کشور خبر دادند.

فیلم منتشر شده، خودرویی را نشان می‌دهد که از طریق پل موسوم به رنگین کمان در آبشار نیاگارا از کانادا وارد آمریکا می‌شود و سپس منفجر شده و به ایست بازرسی مرزی آسیب می‌رساند.

یک مکالمه رادیویی پلیس تایید نشده که توسط رسانه‌ها منتشر شده اعلام می‌کند که "یک خودرو وارد پل رنگین کمان شده و بر روی این پل منفجر شده است و در حال حاضر یک تهدید به بمب گذاری جداگانه در این پل وجود دارد.

شبکه خبری فاکس نیوز، انفجار مهیب در مرز آمریکا و کانادا واقع در آبشار نیاگارا را "تلاشی برای حمله تروریستی" خواند و گفت که در این انفجار دو نفر کشته و یک افسر مرزی زخمی شده است.

پلیس فدرال آمریکا (اف بی‌آی) در حال بررسی انفجار خودرو در روز چهارشنبه در گذرگاه مرزی پل رنگین کمان میان ایالات متحده و کانادا است که منابع می‌گویند تلاشی برای حمله تروریستی بوده است.

این منابع به فاکس نیوز گفتند که این خودور حامل مواد منفجره بود و دو سرنشین این خودرو در نتیجه انفجار کشته شدند و یک مامور مرزی نیز مجروح شد.

این منابع گفتند که این وسیله نقلیه از ایالات متحده به سمت کانادا در حرکت بود و در تلاش بود به سمت ساختمان افسران مرزی حرکت کند.

به گفته این منابع، تمامی پل‌ها در این منطقه بسته شده و تمامی ساختمان‌های دولتی تخلیه شده‌اند. / ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار