وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد غرق شدن کشتی در شرق لیبی با ۱۸ کشته؛ ۵۰ نفر هنوز مفقودند پاسخ پکن به هشدار واشنگتن درباره خرید نفت تحریمی روسیه و ایران: خرید نفت بر پایه سیاست‌های داخلی چین صورت می‌گیرد ترامپ: روسیه ۱۰ روز فرصت دارد تا به جنگ در اوکراین پایان دهد؛ در غیر این صورت با تحریم‌های جدید مواجه خواهد شد زلزله ۸.۵ ریشتری در روسیه / چین و پرو هشدار وقوع سونامی صادر کردند بیانیه بی‌سابقه علیه اسرائیل؛ ۱۴۲ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند/ضرب‌الاجل ۱۵ ماهه برای تشکیل کشور فلسطین وزارت خارجه مکلف به تهیه بانک اطلاعات ایرانیان خارج از کشور شد سنگاپور آماده به رسمیت شناختن کشور فلسطین است

سربازان اسرائیلی حاضر نیستند در غزه بمانند

روزنامه یدیعوت آحارونوت خبر داد که بر خلاف آنچه سران صهیونیست در رسانه‌ها می‌گویند، آنان به دنبال آتش‌بس طولانی در غزه هستند؛ زیرا سربازان اسرائیلی حاضر نیستند در غزه بمانند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 23
کد خبر: ۲۱۵۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت گزارش داد که سران رژیم صهیونیستی پشت درهای بسته، به دنبال آتش‌بسی هستند که از آتش‌بس موقت اعلام شده در نوار غزه، طولانی‌تر باشد.

 

این روزنامه با اشاره به اینکه بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت نخست وزیر و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به دبنال آتش‌بسی هستند که دستکم 10 روز پابرجا باشد، خبر داد، بر اساس برآوردهای صهیونیستها، اگر آتش‌بس موقت موفقیت‌آمیز باشد، بعید است که دیگر شدت جنگ مانند چهل و چند روز گذشته باشد.

 

صبح چهارشنبه بود که بعد از گذشت ۴۷ روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت اسلامی «حماس» علیه رژیم صهیونیستی و شکست میدانی ارتش اشغالگران در حمله زمینی به نوار غزه، کابینه رژیم موقت به پذیرش توافق آتش‌بس با میانجی‌گری‌های دولت قطر و مصر متوسل شد.

 

این روزنامه با اشاره به اینکه وعده‌های نتانیاهو و گالانت درباره اشغال کامل شمال نوار غزه تا خانیونس و جبالیا، عملی نخواهد شد، نوشت: گالانت نخواهد توانست به وعده خود در نابودی کامل حماس عمل کند.

 

یدیعوت با اشاره به «شکاف واضح» بین فرماندهان نظامی و امنیتی و نظامیان حاضر در غزه، تأکید کرد، در حالی که نتانیاهو و گالانت فکر می‌کنند که همه به دنبال ریشه‌کنی حماس و ادامه بی‌وقفه حملات هستند، ولی اغلب نیروهای حاضر در غزه، خواستار خروج از این منطقه و بازگشت به منازل خود هستند.

 

یک افسر بلندپایه اسرائیلی در این زمینه گفت: فرماندهان ارتش اجازه نمی‌دهند در دوران آتش‌بس، سربازان به مرخصی بروند؛ زیرا می‌ترسند که اگر با خانواده‌های خود دیدار کنند، روحیه‌ آنان نیز تضعیف شود.

 

دو نفر از افراد زخمی ارتش صهیونیستی هم گفتند که دیگر حاضر نیستند به جبهه‌های عملیاتی در غزه بازگردند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر