هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید

پذیرفته شدن ۱۴ هزار نفر از گروه پرستاری در آزمون استخدامی وزارت بهداشت

پذیرفته شدن ۱۴ هزار نفر از گروه پرستاری در آزمون استخدامی وزارت بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه آزمون استخدامی ۲۵ هزار نفر در وزارت بهداشت در اواخر مهرماه در کشور برگزار شد، گفت: ۱۴ هزار نفر در این آزمون از گروه پرستاری پذیرفته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۰۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 24
کد خبر: ۲۱۵۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه آیین بزرگداشت مقام پرستار در رواق دارالمرحمه حرم مطهر رضوی، با اشاره به رشد آموزش پرستاری در کشور در مقاطع مختلف، یادآور شد: ۶۷ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در کشور فعالند که دانشکده های پرستاری آنها، از بهترین دانشکده‌ها هستند.

وی با بیان اینکه سالانه ۱۰ هزار پرستار در کشور تربیت می‌شوند و حتی متقاضیانی از خارج از کشور برای تحصیل در رشته پرستاری در ایران وجود دارد، افزود: آموزش های ما در کشور، نظری نیست، بلکه در بیمارستانها به صورت عملی، آموزش‌های مورد نیاز ارائه می‌شود. همچنین از روش‌های جدید آموزشی مانند شبیه سازها استفاده می شود و به همین خاطر فارغ التحصیلان پرستاری در کشور، توانمندی بالایی دارند.

وزیر بهداشت با اشاره به پیشرفته بودن دستگاه ها و تجهیزات پزشکی در کشور، گفت: تجهیزات جدید و پیشرفته درمان در کشور مورد استفاده قرار می گیرند که پرستاران ایرانی باید آموزش های روزآمد را در این زمینه فرا بگیرند.

به گفته عین اللهی، امروزه دنیا از شیوه درمان تهاجمی به سوی درمان غیرتهاجمی در حال حرکت است و با همین رویکرد خدمات پرستاری در منزل نیز در کشور ارائه می شود تا افرادی که در دوران نقاهت قرار دارند بتوانند از شرکت های در حال تاسیس و مورد تایید وزارت بهداشت، خدمات پرستاری دریافت کنند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه خدمات پرستاری در منزل موجب کاهش بار بیمارستان‌ها و تقویت مراقبت از بیماران در کانون گرم خانواده ها می شود. همچنین ثابت شده که درمان بیماران در منزل، با سرعت بیشتری رخ می دهد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وزیر بهداشت با بیان اینکه آزمون استخدامی ۲۵ هزار نفر در وزارت بهداشت در اواخر مهرماه در کشور برگزار شد، گفت: ۱۴ هزار نفر در این آزمون از گروه پرستاری پذیرفته شدند. همچنین نتایج اولیه آزمون کتبی اخیرا اعلام شده و مرحله بعدی مصاحبه است که امیدواریم پذیرفته‌شدگان به زودی مشغول به کار شوند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار