احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

مسکو همکاری با ایران در شرایط کنونی را مهم دانست

دستیار رئیس جمهور روسیه ضمن اشاره به اهمیت روابط با ایران، درباره بحران فلسطین نیز گفت که جنگ غزه نتیجه سیاست آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس جمهور فدراسیون روسیه امروز (دوشنبه) به تشریح برخی مواضع روسیه درباره کشورها و شرایط جهانی پرداخت.

 

اوشاکوف در مصاحبه با خبرگزاری «اسپوتنیک»، همکاری فدراسیون روسیه با جمهوری اسلامی ایران در شرایط کنونی را مهم و دارای اهمیت توصیف کرد.

 

وی ضمن اشاره به درخواست عضویت ایران در گروه بریکس، گفت: «روسیه به عنوان رئیس بعدی بریکس، مسئولیت ادغام اعضای جدید در کار و افزایش وزن بریکس در امور جهانی را به رسمیت می‌شناسد».

 

پیش از این نیز سخنگوی کرملین با تاکید بر ادامه همکاری دفاعی با ایران گفته بود که ادعاهای آمریکا درباره ارسال موشک از ایران به روسیه ارزش اظهار نظر ندارد.

 

این مقام روس درباره جنگ اوکراین اظهار داشت: «ما روابط اتحاد روسیه و بلاروس را در شرایط جنگ ترکیبی کنونی، با ارزش می‌دانیم».

 

بر این اساس، اوشاکوف توضیح داد: «وضعیت حول اوکراین نتیجه نادیده گرفتن منافع روسیه و لج‌بازی ناتو است که سیستم امنیتی پیشنهادی را رد کرده است».

 

وی درباره بحران فلسطین و جنگ نوار غزه نیز تصریح کرد: «سیاست آمریکا در حمایت از یک طرف (تل‌آویو) و انحصار آن در حل مناقشه فلسطین به بحران کنونی منجر شد».

 

دستیار رئیس جمهو روسیه با بیان اینکه مسئله فلسطین به‌موقع حل نشده، افزود: «آمریکا و متحدانش در حال از دست دادن الگوهای اخلاقی در بحران فلسطین و اسرائیل هستند و تمایل خاورمیانه‌ای‌ها برای تقویت حاکمیت خود آشکار است»./ فارس

ارسال نظر