سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

مسکو همکاری با ایران در شرایط کنونی را مهم دانست

مسکو همکاری با ایران در شرایط کنونی را مهم دانست دستیار رئیس جمهور روسیه ضمن اشاره به اهمیت روابط با ایران، درباره بحران فلسطین نیز گفت که جنگ غزه نتیجه سیاست آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس جمهور فدراسیون روسیه امروز (دوشنبه) به تشریح برخی مواضع روسیه درباره کشورها و شرایط جهانی پرداخت.

 

اوشاکوف در مصاحبه با خبرگزاری «اسپوتنیک»، همکاری فدراسیون روسیه با جمهوری اسلامی ایران در شرایط کنونی را مهم و دارای اهمیت توصیف کرد.

 

وی ضمن اشاره به درخواست عضویت ایران در گروه بریکس، گفت: «روسیه به عنوان رئیس بعدی بریکس، مسئولیت ادغام اعضای جدید در کار و افزایش وزن بریکس در امور جهانی را به رسمیت می‌شناسد».

 

پیش از این نیز سخنگوی کرملین با تاکید بر ادامه همکاری دفاعی با ایران گفته بود که ادعاهای آمریکا درباره ارسال موشک از ایران به روسیه ارزش اظهار نظر ندارد.

 

این مقام روس درباره جنگ اوکراین اظهار داشت: «ما روابط اتحاد روسیه و بلاروس را در شرایط جنگ ترکیبی کنونی، با ارزش می‌دانیم».

 

بر این اساس، اوشاکوف توضیح داد: «وضعیت حول اوکراین نتیجه نادیده گرفتن منافع روسیه و لج‌بازی ناتو است که سیستم امنیتی پیشنهادی را رد کرده است».

 

وی درباره بحران فلسطین و جنگ نوار غزه نیز تصریح کرد: «سیاست آمریکا در حمایت از یک طرف (تل‌آویو) و انحصار آن در حل مناقشه فلسطین به بحران کنونی منجر شد».

 

دستیار رئیس جمهو روسیه با بیان اینکه مسئله فلسطین به‌موقع حل نشده، افزود: «آمریکا و متحدانش در حال از دست دادن الگوهای اخلاقی در بحران فلسطین و اسرائیل هستند و تمایل خاورمیانه‌ای‌ها برای تقویت حاکمیت خود آشکار است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار