کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

پذیرش داوطلبان دکتری چگونه انجام می‌شود؟

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: سنجش داوطلبان دکتری براساس 50 درصد نمره آزمون و 50 درصد مصاحبه صورت می‌گیرد که این یک قانون است و ما ملزم به اجرای آن هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مخاطبان سامانه فارس من، در ارتباط با این سامانه نسبت به عدم نظارت کافی و سلیقه ای شدن مصاحبه در آزمون دکتری گلایه داشتند.

 

ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس در این زمینه گفت: براساس قانون، سنجش داوطلبان آزمون دکتری به این صورت است که 50 درصد مربوط به رتبه داوطلب در آزمون و 50 درصد مربوط به مصاحبه دانشگاه با داوطلبان( سوابق پژوهشی و علمی) است که این قانون را هم سازمان سنجش تصویب نکرده بلکه قانون شورای سنجش و پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی است که اسفند 94 تصویب شد.

 

وی افزود: این یک قانون است و سازمان سنجش به عنوان مجری قانون باید آن را اجرا کند.

 

خدایی درباره اینکه داوطلبان به سلیقه‌ای بودن مصاحبه‌های دانشگاه‌ها اعتراض داشته‌اند، گفت: دانشگاه‌ها برای مصاحبه یک شیوه نامه دارند و براساس شیوه نامه طبق سوابق آموزشی و پژوهشی به داوطلبان نمره می‌دهند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر