تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

سوال از رئیس جمهور تابو نیست

نماینده خمینی‌شهر در مجلس تصریح کرد: متاسفانه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی قدرت قوه مقننه را پایین آورده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده خمینی‌شهر در مجلس گفت: کوچک‌سازی دولت لازم است زیرا این اقدام می‌تواند منجر به چابک‌سازی و تصمیم‌سازی سریع‌تر شود.

 

سید محمدجواد ابطحی نماینده خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: من موافق این نیستم که وزارتخانه‌ها زیاد شود؛ چراکه در برنامه پنجم تاکید شده است که باید تعداد آنها کاهش پیدا کند، ضمن اینکه کوچک‌سازی دولت لازم است؛ چراکه این اقدام می‌تواند منجر به چابک‌سازی و تصمیم‌سازی سریع‌تر شود و تکلیف مجلس هم در این زمینه کاملا روشن است.

 

وی ادامه داد: وقتی معاونین رئیس جمهور تخلفاتی را انجام می‌دهند، باید از مقام بالادستی آن یعنی رئیس جمهور سوال کرد.

 

نماینده خمینی‌شهر در مجلس تصریح کرد: سوال از رئیس جمهور تابو نیست؛ وقتی معاون رئیس جمهور تخلفاتی را انجام می‌دهد، راهکار آن پاسخ رئیس جمهور به مجلس است.

 

ابطحی اظهار داشت: نمایندگان مجلس وظایف خود را در قبال رئیس جمهور و دولت به خوبی انجام نمی‌دهند.

 

وی گفت: رئیس جمهور، هیات دولت و اعضای کابینه مسئولیت مشترک دارند و یک وزارتخانه در قبال وزارتخانه دیگر نمی‌تواند اعلام کند من مسئولیتی در قبال یک موضوع ندارم؛ چراکه همه اعضای دولت و کابینه نسبت به مسائل کشور مسئولیت دارند.

 

نماینده خمینی‌شهر در مجلس تصریح کرد: متاسفانه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی قدرت قوه مقننه را پایین آورده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار