ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

تل‌آویو به دنبال تمدید آتش‌بس

تل‌آویو به دنبال تمدید آتش‌بس شبکه تلویزیون رژیم صهیونیستی «کان» امروز چهارشنبه، ۲۹ نوامبر در گزارشی اعلام کرد که تلاش‌هایی در اسرائیل برای تمدید آتش‌بس پس از پایان دو روز دیگر آتش‌بس وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۵۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، «امیر باترشالوم»، تحلیلگر مسائل امنیتی در شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل هم در این باره گفت: تفاهماتی در مورد روزهای هفتم و هشتم آتش بس وجود دارد که نشان می‌دهد ممکن است آتش‌بس وارد روزهای نهم و دهم خود شود.

 

این تحلیلگر اسرائیلی در ادامه گفت: ارزیابی مقامات اسرائیل این است که آتش بس برای آزادی زندانیان بیشتری برای دو روز دیگر تمدید شده و پس از آن در پایان هفته جاری، جنگ از سر گرفته خواهد شد.

 

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» در گزارش دیگری به نقل از یک مقام سیاسی کابینه تل‌آویو نوشت: «اگر پیشنهادی برای تمدید آتش بس برای بیش از ۱۰ روز وجود داشته باشد، آن را بررسی خواهیم کرد».

 

طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی دوشنبه شب، ۲۷ نوامبر در روز چهارم آتش‌بس اول، بر سر تمدید این توافق در نوار غزه به مدت دو روز دیگر با همان شرایط قبلی یعنی آتش‌بس میدانی، تبادل زندانی و ورود کمک‌های بشردوستانه به توافق رسیده‌اند.

 

روزنامه عبری «هاآرتص» امروز در گزارش از مخالفات‌ها با تمدید آتش‌بس نوشت: «برخی از اسرائیلی‌ها می‌ترسند که تمدید طولانی‌مدت آتش‌بس، باعث نفوذ بیش از حد حماس بر روحیات و وضعیت روانی اسرائیلی‌ها شود؛ در نهایت، اسرائیل باید بین آزادی زندانیان بیشتر یا ممانعت از فدرت حماس در دیکته کردن یک روحیه متفاوت، به اسرائیل تصمیم بگیرد»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار