ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

تحقق همه تعهدات اقتصادی سفر اول رئیس جمهور به استان البرز

تحقق همه تعهدات اقتصادی سفر اول رئیس جمهور به استان البرز معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه ۱۰۰ درصد تعهدات اقتصادی دولت در سفر اول رئیس‌جمهور محقق شده است، گفت: تاکنون ۱۹ هزار میلیارد تومان از سوی بانک‌ها تسهیلات به فعالان اقتصادی و صنعتی استان پرداخت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۶۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری در جلسه‌ فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی استان البرز، ضمن تسلیت ایام فاطمیه با اشاره به سفر آتی رئیس‌محترم به این استان، اظهار کرد: ۴ هزار میلیارد تومان از اعتبارات عمرانی سفر دور اول رئیس‌جمهور به استان البرز تأمین شده و در اختیار استان قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد تعهدات اقتصادی دولت در سفر اول رئیس‌جمهور محقق شده است، گفت: تاکنون ۱۹ هزار میلیارد تومان از سوی بانک‌ها تسهیلات به فعالان اقتصادی و صنعتی استان پرداخت شده است.

معاون اجرایی رئیس جمهور، ادامه داد: باید از ظرفیت سفر استانی برای گره‌گشایی مسائل بهترین استفاده را کرد. بخشی از مسائل استان البرز مربوط به مسائل اقتصادی است، این استان یک استان صنعتی و اقتصادی است و ویژگی‌های منحصر به فرد از جمله جمعیت قابل توجه و نزدیکی به تهران دارد که باید از این ظرفیت‌ها به درستی استفاده کرد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در ادامه، گفت: برای ساماندهی کردن صنایع در استان البرز باید برنامه‌ریزی کنیم. بافت صنعتی استان البرز کاملاً مشابه استان تهران است، ما باید صنایع و شهرک‌های صنعتی را ساماندهی کنیم، زیرا رها کردن آن‌ها به ضرر محیط زیست است.

وی عنوان کرد: تعداد زیادی از صنایع در استان، هویت جمعی و سازماندهی شده ندارند، لذا لکه‌های صنعتی در قالب شهرک‌های صنعتی خصوصی ساماندهی خواهند شد تا مشکلات این حوزه حل و فصل گردد. 

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری با اشاره به فرودگاه پیام، عنوان کرد: تعیین تکلیف وضعیت فرودگاه پیام باید انجام شود. این فرودگاه ظرفیت فوق‌العاده‌ای به جهت اقتصادی و پدافندی برای البرز و تهران دارد که الآن کمترین استفاده از آن می‌شود.

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری در ادامه با اشاره به ساخت و بهره‌برداری از بیمارستان شهید سلیمانی فردیس، ادامه داد: بیمارستان ۲۶۰ تخت خوابی شهید سلیمانی فردیس در سفر رئیس‌جمهور به بهره‌برداری می‌رسد. چندین طرح در زمینه آب، فاضلاب و تصفیه‌خانه نیز به بهره‌برداری خواهد رسید. همچنین طرح‌های دیگری در زمینه راه و قطار شهری نیز در حال انجام است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به ایجاد مجموعه‌های بزرگ تولیدی برای تهران و استان البرز، اظهار کرد: یک مجموعه پرورش مرغ با ظرفیت ۱۵۰ میلیون قطعه مرغ در سال با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد شود تا بخش عمده نیاز این دو استان را رفع کند.

منصوری در پایان، گفت: در این سفر رئیس‌جمهور با سرمایه‌گذاران و کارآفرینان دیدار خواهد داشت.

گفتنی است، جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی استان البرز با حضور فعالان کلان اقتصادی و صنعتی، استاندار البرز  و مدیران کل ادارات استانی این استان به ریاست معاون اجرایی رئیس‌جمهور برگزار شد و در این جلسه صاحبان صنایع و بنگاه‌های صنعتی به بیان دغدغه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار