المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

حماس: اسرائیل باید در لیست تروریسم قرار بگیرد

حماس: اسرائیل باید در لیست تروریسم قرار بگیرد «خالد الشولی» وکیل حماس در مسأله حذف نام حماس از «لیست تروریسم» کشورهای اروپایی اعلام کرد، دادگاه بدوی در لوکزامبورگ به نفع حماس رأی داده و حکم مربوط به تروریسمی نامیدن حماس را باطل دانسته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی جنبش فلسطینی حماس اعلام کرد بر اساس عرف و قوانین بین‌الملل، مقاومت این جنبش مشروع است و رژیم صهیونیستی است که باید در لیست تروریسم قرار گیرد.

 

 «خالد الشولی» وکیل حماس در مسأله حذف نام حماس از «لیست تروریسم» کشورهای اروپایی اعلام کرد، دادگاه بدوی در لوکزامبورگ به نفع حماس رأی داده و حکم مربوط به تروریسمی نامیدن حماس را باطل دانسته است (جزئیات بیشتر).

 

«عبداللطیف القانوع» سخنگوی جنبش فلسطینی حماس تصمیم این دادگاه اروپایی را ارج نهاد و اعلام کرد: این تصمیم، گامی مثبت برای یاری مسأله عادلانه فلسطین، پایان دادن به ظلم علیه ملت ما و حقش در مبارزه است.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری «شهاب»، وی تصریح کرد: جنبش حماس بخشی اصیل از ملت فلسطین است که در انتخاباتی شفاف پیروز شد و قرار گرفتن این جنبش در لیست تروریسم، ظلم است.

 

القانوع تأکید کرد: مقاومت ما بر اساس عرف و قوانین سازمان‌های بین‌المللی، مقاومتی مشروع است و تروریستی دانستن حماس یا هر جنبش مقاومت فلسطینی دیگر، ظلم به ملت ما و مبارزه عادلانه آن علیه اشغالگر است.

 

وی افزود، این رژیم صهیونیستی است که باید در تمام سازمان‌ها و محافل بین‌الملل تروریسم معرفی شود زیرا این رژیم مرتکب جنایت‌های ضد انسانی زیادی شده؛ از اشغال فلسطین و اخراج ملت آن گرفته تا کشتارها و جنگ‌هایی که علیه این ملت راه انداخته است؛ همچنین باید به ادامه محاصره نوار غزه، کرانه باختری و قدس نیز اشاره کرد.

 

القانوع تصریح کرد: حماس و جنبش‌های مقاومتی فلسطین باید در لیست شریف‌ترین و نجیب‌ترین جنبش‌های آزادی‌خواه جهان قرار بگیرند.

 

وی در پایان بر ادامه دفاع از ملت فلسطین در مقابل رژیم صهیونیستی تا آزادی این ملت و احقاق حقش در ایجاد دولت مستقل فلسطین تأکید کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار