ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

ناتو: خبرهای بدی از اوکراین در راه است

ناتو: خبرهای بدی از اوکراین در راه است دبیرکل ناتو ینس استولتنبرگ هشدار داد که کشورهای عضو این بلوک نظامی باید منتظر دریافت خبرهای بدی از جنگ اوکراین باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که یکی از دلایل اصلی آغاز جنگ اوکراین حمایت غرب از عضویت این کشور در ناتو بوده است، دبیرکل این ائتلاف نظامی می‌گوید که ناتو باید منتظر دریافت خبرهای بد از اوکراین باشد.

 

کمتر از یک روز بعد از اذعان رئیس‌جمهور اوکراین به شکست این کشور در انجام ضد حملات به روسیه، دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در مصاحبه با تلویزیون «اِی‌آر‌دی» به غرب درباره وضع اوکراین هشدار داد.

 

به گزارش خبرگزاری «تاس»، ینس استولتنبرگ در پاسخ به سوال مجری این شبکه تلویزیونی آلمانی در خصوص اینکه آیا نگران است که وضعیت اوکراین در آینده بدتر شود، گفت: «ما باید برای (دریافت) اخبار بد آماده باشیم».

 

به گفته دبیرکل ناتو، «جنگ‌ها به صورت مرحله‌ای توسعه می‌یابند اما ما باید از اوکراین در شرایط خوب و بد حمایت کنیم».

 

مقام ارشد سازمان پیمان آتلانتیک شمالی بر لزوم افزایش تولید تسلیحات توسط کشورهای عضو به منظور ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین تاکید کرد و افزایش تولید سلاح را موضوعی حیاتی خواند.

 

او گفت که اوکراین هم اکنون در یک «وضعیت حساس» قرار دارد اما درباره اینکه اوکراین برای رهایی از وضعیت جاری خود چه کاری باید بکند، توضیحی نداد و توصیه‌ای نکرد.

 

استولتنبرگ به گفتن این جمله بسنده کرد: «من این تصمیمات عملیاتی دشوار را به اوکراینی‌ها و فرماندهان نظامی آنها واگذار می‌کنم».

 

دبیرکل ناتو در حالی اوکراین را به حال خود واگذار کرده که یکی از دلایل مهم آغاز جنگ روسیه با اوکراین، تلاش‌های مقام‌های اوکراینی برای الحاق به ناتو و حمایت‌های غرب از این اقدام بوده است.

 

کشورهای عضو ناتو به ویژه آمریکا و انگلیس، از ابتدای جنگ اوکراین (پنج فوریه ۲۰۲۱) در حال ارائه کمک‌های همه جانبه به این کشور و اعمال فشارهای بی سابقه علیه روسیه هستند.

 

حمایت‌های شدید کشورهای غربی از اوکراین در ماه‌های گذشته شدت گرفت و این کشور را به انجام ضد حملات تابستانه علیه روسیه تشویق کرد اما به گفته ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین، ضد حملات این کشور شکست خورد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار